Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Квітень » 6 » Всесвітній День здоров'я - 7 квітня
10:36
Всесвітній День здоров'я - 7 квітня

"ЦІЛИТЕЛЬ" - ЦИТАДЕЛЬ ЗДОРОВ»Я



 

  На Площі Ринок біля Ратуші завтра, 7 квітня, львів’яни стануть

  учасниками масових заходів, під час яких зможуть дізнатися про

  можливості щоденного піклування про здоров’я усієї сім'ї. Тут кожен

  бажаючий зможе зайнятися спортом просто на вулиці та безкоштовно

  отримати консультацію психолога, в тому числі і фахівців

  консультаційно-оздоровчого Центру «Цілитель», з працівниками якого

  ми познайомилися на медичній виставці «Галмед: здоров»я та

  довголіття», що днями проходила у Палаці мистецтв.






Наш громадський кореспондент, волонтер Червоного Хреста, Анастасія Волошка зустрілася з провідним спеціалістом цього закладу,

лікарем Наталею Григорівною Киричок (на знімку), і взяла у неї інтерв»ю. 

- Наталіє Григорівно, розкажіть, будь-ласка, як розпочинали свою співпрацю з «Цілителем»?

- За освітою я лікар-педіатр, після закінчення медуніверситету працювала у поліклініці. Але ще тоді цікавилась інноваційними методиками лікування, згодом працювала у Львівському науково-дослідному інституті лікарем мікрохвильової резонансної терапії, зараз про це мало хто знає, а тоді це було взагалі ноу-хау, проте результати були надзвичайні, хоча методика була зовсім нова, тяжка у використанні. Пізніше була фізіотерапевтом, рефлексотерапевтом, тому коли дізналася, що у Львові з’явився Центр «Цілитель», який використовує інноваційне медичне обладнання, зрозуміла, що саме це шукала вже давно!

- Які послуги пропонує КОЦ «Цілитель», та що презентував на медичній виставці на своїх стендах?

- Ми демонстрували можливості нашого діагностичного та лікувального обладнання. Наш Центр займається високоточною діагностикою, після якої  лікар надає консультації та складає індивідуальну оздоровчу програму. Проводили також сеанси квантової терапії. До процесу оздоровлення підходимо комплексно, адже лікування може тривати безконечно, а наша мета - допомогти людині стати здоровою, незалежною від лікаря та медикаментів.

- Чи вважаєте цей напрямок - нетрадиційною медициною?

- Я б краще сказала - альтернативною, адже існує ціла низка напрямків нетрадиційної медицини, які з’явилися ще задовго до появи теперішньої традиційної медицини, тому, на мою думку, це поняття досить відносне. А от альтернативна медицина – це така, яка може надати альтернативу, вибір: вживати таблетки, чи зробити крок назустріч своєму організму разом з консультаційно-оздоровчим Центром «Цілитель»

-  Чому вирішили взяти участь у цій медичній виставці?

- Для нас важливо, щоб кожна людина мала можливість дізнатися про нове медичне обладнання, отримати більше інформації про нього та особисто випробувати його ефективність на собі.

- Що особисто Вас зацікавило на виставці найбільше?

- Мені приємно було побачити стільки нових напрацювань в медицині, а особливо порадувало те, що багато її учасників – це були українські компанії. Але основним моїм захопленням є новинки. Кожного року приходжу сюди, щоб дізнатись, що нового з’явилося, які відкриття зробила сучасна наука у галузі медицини. Для лікаря дуже важливо бути завжди «в курсі справи», відстежувати своєчасно новинки на ринку інновацій.

- Що Ви можете побажати користувачам нашого сайту?

- Займатися собою, пам’ятати, що здоров’я залежить в першу чергу від нас, відвідувати  «Дні Здоров’я», які відбуваються щосуботи о 12.00 за адресою: пл. Петрушевича 3, оф. 308, тел. для довідки (032) 253-08-80, де Ви зможете дізнатися про методи профілактики, про те, як же можна бути здоровим та позбутися своїх недуг, а також про секрети досягнення великого щастя та позитиву в житті, адже всім відомо, що «у здоровому тілі - здоровий дух»! А також запрошуємо користувачів сайту Червоного Хреста Львівщини у наш консультаціно-оздоровчий центр «Цілитель», який розташований за адресою м. Львів, пл. Петрушевича, 3, оф. 306, моб.: +38 (097) 975-28-84. Завжди будемо раді допомогити.

- Дякую за інтерв»ю.

  Анастасія  Волошка,                                                                                                                                                                                          громадський кореспондент, волонтер Червоного Хреста

Переглядів: 853 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024