Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Квітень » 18 » Волонтери Червоного Хреста з Львівської СШ-91 – надійні помічники Шевченківської РО ТЧХ м. Львова
17:11
Волонтери Червоного Хреста з Львівської СШ-91 – надійні помічники Шевченківської РО ТЧХ м. Львова


ЗІГРІТИ  ТЕПЛОМ   УСІХ



 У передсвяткові дні у Львівській СШ-91 із поглибленим вивченням

 англійської мови юні члени Червоного Хреста зібрали 55

 продуктових наборів (голова п/о Товариства – Ірина  Вишнякова,

 соціальний педагог школи). Вартість кожного набору – до 100

 грн. Волонтери і медсестри Червоного Хреста рознесли їх по

 домівках самотніх людей похилого віку, дітей-сиріт, а також

 дітей із малозабезпечених родин. Дітям і педагогам щиру подяку

 винесла голова Шевченківської РО ТЧХ м. Львова Наталія Семочко

 (на фото - крайня справа).



Діти зраділи такій можливості - взяти участь у передвеликодній акції. Вони розбилися на групи і розійшлися зі школи в усі напрямки. Їх маршрути координувала Ірина Вишнякова.

 


Будучи соціальним педагогом, голова п/о ТЧХ Ірина Вишнякова у той момент не мала стаціонарного штабу, тож команди і поради юним волонтерам  часто доводилося давати просто на ходу і вже при виході зі школи (на знімку). 




Дехто з підопічних, до яких завітали «Посланці Великодня», побажали на знак подяки підписати Червоному Хресту і волонтерам святкові вітальні листівки.  Ветеран праці Алла Дмитрівна Козятинська, яку бачимо на фото, зробила це власноручно.



Її колега, також ветеран праці, Анна Петрівна Сидор обмежилася, наприклад, тільки усною подякою. Вона попросила передати добродійникам свої слова вдячності медичну сестру з патронажної служби Шевченківської РО ТЧХ м. Львова Марію Вовчук та одного з юних волонтерів СШ-91

.



Така атмосфера добродійності і милосердя у СШ-91 не з»явилася сама по собі. Це результат зусиль всього педагогічного колективу. Велика частка праці є особисто і голови п/о Товариства Ірини Вишнякової. 



Вона з юними членами Червоного Хреста гарно оформила куток Товариства, де знайшлося місце для стендів і плакатів різної тематики. Особливо подобається учням панно «Наші Добродійники». На нього заносять фотографії тільки тих, хто особливо відзначився на ниві милосердя.




Та у цій школі, яка намагається прищепити учням любов до іноземних мов, не обмежуються тільки традиційними засобами пропаганди червонохрестівського руху. Тут активно використовують Інтернет. Волонтери не є виключно пасивними користувачами інтелектуальної праці інших, а й самі розміщають у «світовій павутині» матеріали про свої добрі діла і шкільні новини.



Портал YouTube повідав нам про те, як 11-19 березня в СШ-91 проходила торік акція «За поцілунок – дітям на подарунок», 22 січня – День снігу та ін. заходи. А такі події, як - Дні Учителя, випускні бали, навчально-атестаційний семінар під керівництвом бранч-чифа сенсея Короля Олександра, який тут проходив торік 5-6 лютого, - давно стали  темами відеосюжетів школярів, що яскраво і в доступній формі знайомлять усіх бажаючих з шкільним життям. І дуже важливо, що у його центр поставлено постулат гуманізму:  теплом свого серця – зогрівати усіх знедолених. 

 Фото - Шевченківської РО ТЧХ м. Львова

 Прес - служба Львівської ОО ТЧХ України 

Переглядів: 1180 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 18:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024