Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Всеукраїнський місячник Червоного Хреста: співпраця Львівської ОО ТЧХ з Українською Біржею Благодійності
11:30
Всеукраїнський місячник Червоного Хреста: співпраця Львівської ОО ТЧХ з Українською Біржею Благодійності

САМОТНІСТЬ  ЯК  ВИРОК




 Як ми уже повідомляли, на початку року розпочала свою роботу

 Українська Біржа Благодійності. Її презентація відбулася у Давосі,

 де була представлена світовій громадськості  і отримала високу

 оцінку, як нове слово у філантропії України. Серед програм, на які

 УББ збирає кошти, є і така, яку подала Львівська ОО ТЧХ. Вона

 називається «Самотність, як вирок». Її адреса: 

 https://ubb.org.ua/ru/project/53/




Стартувала програма 27 січня п.р. На неї передбачалося зібрати 30 тисяч гривень. Однак зібрано не цілих пів тисячі. Тимчасом, на УББ вже закрито 4 проекти. Всього ж зібрано 142 352 грн. Отже, он-лайн форма збору коштів, як це вже існує понад 10 років у країнах Європи, себе в Україні виправдала.

У жертводавців, мабуть, є тимчасові труднощі з перерахунком коштів зі свого розрахункового рахунку у банку на рахунок УББ.  Це – «труднощі росту». Згодом, така можливість буде і тут, адже сама банківська  операціє – стандартна. Вона ніколи нічим не обтяжувалася, крім вимоги контролюючих організацій: пожертви перераховувати…з прибутку.

Личаківська РО ТЧХ, яка також зробила пожертву на цю програму, цей шлях вже пройшла, і може надати необхідну консультацію потенційним жертводавцям. У рубриці "Наші реквізити" подано 

Ще раз подамо текст Звернення Червоного Хреста з проханням допомогти самотнім людям похилого віку:

«У Львівській області їх понад 20 тисяч. Вони покинуті і забуті родичами та суспільством. Вони – це інваліди війни, праці, учасники бойових дій та сім’ї загиблих. Вони отримують мінімальні пенсії і не мають інших джерел доходу. Вони – важко або хронічно хворі люди. Вони – це самотні бабусі та дідусі, що потребують постійного догляду та уваги.

Самотніх людей похилого віку Львівщини взяла під свою опіку Червоний Хрест України.

Будь-яка людина у цивілізованому суспільстві має право на допомогу. Проте часто-густо через недогляд, самотній спосіб життя та бідність літні люди просто помирають вдома. Вони йдуть з життя від хвороб, які неважко вилікувати або попередити. Але ж пенсіонери не мають можливості купувати ліки, ціни на які бувають просто захмарні для малозабезпеченої людини.

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України – це громадська, благодійна організація, яка надає допомогу самотнім людям, що не можуть самі про себе подбати.

В рамках програми «Медикаменти для самотніх підопічних Червоного Хреста», організація закуповує ліки для  малозабезпечених пенсіонерів.  Але Червоний Хрест існує виключно на пожертви громадян та підприємств.

Члени Червоного Хреста закликають  усіх небайдужих та свідомих людей долучитися до благородної справи збору коштів для самотніх героїв та ветеранів».

Джерело: офіційний сайт УББ - https://ubb.org.ua/ru/project/53/

Переглядів: 1006 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 17:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 0
Користувачів: 1
Iv. Stepura © 2024