Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Квітень » 22 » Милосердя не знає вихідних: Шевченківська РО ТЧХ м. Львова і позаурочна робота школярів СШ-91
10:02
Милосердя не знає вихідних: Шевченківська РО ТЧХ м. Львова і позаурочна робота школярів СШ-91


ШЛЯХ  ДО  СВІТЛА



 Неділя – наш узаконений традиційний вихідний. Але не для тих, хто працює на ниві

 милосердя, як, наприклад, для Ірини Вишнякової, голови первинного осередку Червоного

 Хреста Львівської СШ-91 з поглибленим вивченням англійської мови. Вона вважає, що

 вихідний - це привід потурбуватися позаурочним навчанням юних членів Товариства.






Вже традиційно, з 23-х шкіл району, найкращі стосунки склалися у Шевченківської РО ТЧХ м. Львова з колективом СШ-91. Тож тут Наталя Іванівна Семочко, голова цієї благодійної організації, буває не лише у будні, але і у вихідні. Цікавиться, над чим працюють учні, які матеріали їм потрібні, яка тематика їх захоплює. Про все це достеменно знає її вірна помічнця, голова п/о Товариства школи Ірина Вишнякова.



Перед Христовим Воскресінням, ясна річ, всі гуртки працювали над Великодною тематикою. Як результат, у школі з»явилося своє пасхальне яйце, склеєне з картону, святкові листівки, розмальовані юними художниками, подяки підопічних Червоного Хреста, скомпоновані у цілі збірки на спеціальних стендах.




За всім цим стоїть велика праця педагогів, в тому числі і  голови п/о Товариства - Ірини Вишнякової (на знімку). Вона – соціальний педагог. Знає душу дитини. Вміє посіяти у ній зерна співчуття і милосердя. 



Багато з підопічних ТЧХ, до яких завітали днями з великодними подарунками волонтери СШ-91, побажали на знак подяки підписати їм вітальні листівки.  Ветеран праці Алла Дмитрівна Козятинська, яку бачимо на фото, зробила це власноручно.




Її колега, також ветеран праці, Анна Петрівна Сидор обмежилася, наприклад, тільки усною подякою. Вона попросила передати добродійникам свої слова вдячності медичну сестру з патронажної служби Шевченківської РО ТЧХ м. Львова Марію Вовчук та одного з юних волонтерів СШ-91.



У вихідні, коли ніхто не заважає, найкраще займатися з дітьми тим, що вони люблять. Тепер, коли Великдень минув, найкращий час для оформлення стендів з листами подяки тих, кому нещодавно приготували 55 подарункових набори, загальною вартість близько 4 тисяч грн. І цей час Ірина Вишнякова і Наталя Семочко використовують сповна. Адже триває Всеукраїнський місячник милосердя Червоного Хреста. І як його проведуть, так і складуться у році результати всієї діяльності.




Незабаром в Інтернеті, зокрема на каналі YouTube, з»являться відеосюжети учнів про їх позаурочну діяльність. Адже тут можна і поспівати, і потанцювати в ансамблі, і позайматися спортом у спортивних секціях. А можна і приготувати своїми руками сувеніри До Всесвітнього Дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, які відзначатимемо 8 травня. Які саме? Поки що це велика таємниця гуртківців. Але  вони будуть не менш значущими, ніж пасхальне яйце, змайстроване з картону, і розмальоване юними художниками.

Фото – Шевченківської РО ТЧХ м. Львова

Прес – служба Львівської ОО ТЧХ України

Переглядів: 1548 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 15:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024