Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Травень » 3 » Червоний Хрест і спорт: вчора, 2 травня, у Харкові стартував під егідою НК ТЧХУ автопробіг «Футбол об»єднує»
17:28
Червоний Хрест і спорт: вчора, 2 травня, у Харкові стартував під егідою НК ТЧХУ автопробіг «Футбол об»єднує»

АВТОПРОБІГ  «ФУТБОЛ  ОБ"ЄДНУЄ»  ПРЯМУЄ  ДО  ЛЬВОВА


 Вчора, 2 травня, у Харкові, зі стадіону «Металіст» стартував

 автопробіг «Футбол об’єднує», організаторами якого є 

 Товариство Червоного Хреста України та Міжнародний конкурс 

 карикатури «Гоголь-Фентезі». Партнери автопробігу - ФК 

 «Металіст» і Тойота Центр Харків «Артсіті», за допомогою

 якого було підготовлено автомобіль  Червоного Хреста. Мета 

 автопробігу – продемонструвати, як «Євро-2012» сприяє

 дружбі між країнами, його господарями . Учасники подолають  

  3 тисяч км. У Львові  вони зустрінуться з польськими колегами.



У столиці Галичини харків»яни, і гості з Польщі, візьмуть участь у Міжнародному фестивалі ретро-автомобілів та автогонці «Львівський трикутник». Червоний Хрест  сприятиме на маршруті пропаганді дотримання правил Дорожнього руху, доконечного навчання кожного автомобіліста навикам надання першої долікарської допомоги, щоб зменшити травматизм під час ДТП. 



Втрати, які зазнає  на автошляхах населення України, щороку дуже великі. Іноді. вони перевищують 130 тисяч осіб за рік. Про все це і йшла мова на прес-конференції 25 квітня у Києві, яку для ЗМІ дало керівництво НК ТЧХ України. Звіт про неї на сайті - http://redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=219

Як розповів, активний учасник й один з ініціаторів  автопробігу, голова Харківської ОО ТЧХУ,  Костянтин Башкиров, по дорозі до харків'ян приєднаються уболівальники із Запоріжжя, Донецька, Рівного, Вінниці й інших міст України. Інтерв"ю з ним можна послухати на харківському інформаційному сайті - http://robinzon.tv/news/908


 

Доїхати до першого пункту призначення, - Львова, - учасники пробігу планують  вранці, 4 травня. В цей же час сюди прибудуть учасники гонок «Львівський трикутник» з Гданська, Кракова, Вроцлава.

Як повідомив К. Башкиров, в  заході беруть участь не тільки «божевільні» фанати футболу, але і люди, яким просто не байдужі події у країні, у тому числі і такі, як  Євро-2012. Повідомлення про автогонки в столиці Галичини сьогодні подала на сайт прес-служба Львівської ОО ТЧХУ. Воно, і Програма самих гонок, – на сторінці - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-05-03-570

Серед  учасників автопробігу є не тільки чоловіки. Тетяна Ганічева в автопробігу бере участь вже другий раз. «За кермом відчуваю себе досить упевнено, - говорить Тетяна, - мене називають «матусею» - потрібно всіх нагодувати, напоїти, обігріти». 

Подібна акція проходить у Харкові не вперше. Співпраця Червоного Хреста і автолюбителів гонок почалося ще в 1910 році. Детальніше про історію цього руху тепер можна дізнатися з книги «Хроніки великого автопробігу». Її презентував перед стартом  керівник клубу «Samohod» Дмитро Грігорьев. 

 

Медіа-партнери автопробігу «Футбол об»єднує»: 

НА «Укрінформ» та  інтернет-портал «Robinzon-TV».

 

 

 

 

Переглядів: 1090 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 11:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024