Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Травень » 4 » Львівщина на колесах: в області – авторалі «Галіція – Ворота України – 2012»
12:29
Львівщина на колесах: в області – авторалі «Галіція – Ворота України – 2012»


ПРОТОТИП «ФОРМУЛИ -1»



На Львівщині розпочався перший етап відкритого чемпіонату України «Галіція – Ворота України – 2012». Про це IA ZIK повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації. 4-6 травня 2012 року на території Львівської області розпочинається перший етап відкритого Чемпіонату України – IX ралі «Галіція – Ворота України – 2012». Про це повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.Урочиста церемонія відкриття гонки відбудеться 4 травня о 20.00 на пл. Міцкевича.

Завтра,5 травня, гонка почнеться з двох видовищних проїздів у Львові асфальтовою трасою, прокладеною Сихівським мостом, після чого перегони будуть перенесені за місто, у Миколаївський район. На території стадіону «Арена Львів» буде розташовано сервісний парк, де кожен охочий зможе побачити, як за півгодини механіки майже повністю розбирають, а потім заново збирають потужні спортивні автомобілі.

«Саме у Львові розпочинався Леополіс Гран Прі – прототип «Формули-1», заснована громадська організація «Галицький автомобільний клуб». Львівщина пишається своїми спортсменами, які багато разів перемагали в чемпіонатах України, виступали на міжнародній арені. У нас є хороші успіхи у проведенні заходів з автомобільного спорту упродовж останніх років. Успішне проведення змагань «IX ралі Галіція – Ворота України – 2012», що проходитимуть під патронатом голови облдержадміністрації, дасть можливість Україні та Львівщині зокрема, на проведення у 2013 році етапу Кубку Європи з ралі. Незабаром мешканці Львова та області зможуть побачити хороше видовище, яке у рік спорту та здорового способу життя стане добрим прикладом залучення до занять спортом, в тому числі й автомобільним», – зазначив Юрій Майборода.



Організатори автогонок детально розповіли ще 27 квітня про заходи, що передбачені програмою змагань, а особливо про їх глядацьку складову. Олександр Грицай, радник президента Автомобільної федерації України, презентував путівник «Ралі Гід» для глядачів та уболівальників, розроблений федерацією, а також диск з програмою змагань, відеороликом та іншою цікавою інформацією. Він розповів про інформаційне наповнення путівника та його основні розділи, зокрема, як уболівати на трасі, про події, які відбуватимуться під час гонки, маршрутні листи ралі, місце розміщення фан-зон та можливостей доїзду до них. Олександр Грицай також зазначив, що буде розповсюджено 25 тисяч таких брошур, з яких 10 тисяч отримають мешканці територій м.Львова, Миколаївського та Жидачівського районів, де безпосередньо відбуватимуться ралійні гонки, а інші 15 тисяч буде розповсюджено серед уболівальників, глядачів та усіх бажаючих.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Наталія Федорович звернула увагу на те, що такий потужний захід відбудеться у місті Львові саме у рік спорту та здорового способу життя і, що він проходитиме на загальнодержавному рівні. Вона також зазначила, що ці змагання будуть цікавими для багатьох мешканців Львівщини, адже саме в ці дні традиційно святкуватиметься день міста Львова.

Змагання відбуватимуться 3 дні. У них будуть брати участь екіпажі Товариства Червоного Хреста України. 


Програма

 

4 травня (п’ятниця) – ознайомлення учасників змагань із спеціальними ділянками траси ралі у місті Львові, представлення екіпажів – учасників ралі, урочисте відкриття змагань, церемоніальний старт ралі та групова фотосесія пілотів. Місто Львів, площа біля пам’ятника А.Міцкевичу, 19.00 год.

 

5 травня (субота) – презентаційний проїзд учасників ралі в районі Сихівського мосту у м. Львові.

Переїзд учасників ралі на територію Миколаївського району, де відбуватимуться змагання на двох спеціальних ділянках траси.

 

6 травня (неділя) – змагання у Жидачівському та Миколаївському районах.

Урочисте закриття ралі у м. Львові на площі А. Міцкевича, орієнтовно о 17.00 год.

На час проведення змагань буде організовано автобус для перевезення глядачів, який курсуватиме з м. Львова (вул. Стрийська, монумент Слави) до фан-зон Миколаївського та Жидачівського районів.



Увага! На час відзначення Дня міста частково буде обмежено рух транспорту в центральній частині Львова.


Так, 5 травня рух автотранспорту буде перекрито з 13.00 до 18.00 на час проведення автоперегонів історичних автомобілів за маршрутом вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Гвардійська.

Буде обмежено рух міського автотранспорту та електротранспорту 5 травня з 9.30 до 12.00 год на просп. Шевченка, пл. Д. Галицького, вул. Памви Беринди, пл. Ринок.

5 та 6 травня буде перекрито рух автотранспорту на пл. Міцкевича та просп. Свободи.

Також сьогодні, 4 травня, відбудеться урочисте відкриття змагань з ралі «ІХ Галіція – Ворота України – 2012». У зв’язку з цим з 18.30 до 19.30 год буде перекрито рух приватного транспорту, а з 19.30 до 22.30 год – також громадського транспорту на пл. Міцкевича.

Крім того, 5 травня з 8.30 до 13.00 год буде перекрито рух транспорту по вул. Луганській (Сихівський міст).

Львівська міська рада просить вибачення за тимчасові незручності та бажає львів’янам та гостям міста гарно відсвяткувати День міста Лева.

 

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2012/04/27/346342

Переглядів: 1116 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024