Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Травень » 4 » «Львів’янином року» 5 травня, у День міста Львова, названо отеця-салезіянина Михайла Чабана, СДБ
10:15
«Львів’янином року» 5 травня, у День міста Львова, названо отеця-салезіянина Михайла Чабана, СДБ

В И З Н А Н Н Я



 З нагоди 756-річчя Львова на урочистому засіданні Львівської

 міськради відбулося нагородження відзнаками «Львів’янин

 року». Цьогоріч їх отримали з рук мера директор закладу

 релігійної організації «Родинний дім «Покрова» отець

 Михайло Чабан, СДБ та зв’язкова головного командира УПА

 Романа Шухевича, багаторічний політв’язень радянських

 тюрем, громадський діяч, подвижниця Українського

 Червоного Хреста – пані Ольга Ількі, про яку ми вже

 повідомляли: http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-05-05-576#



 На знімку: вихованці о. М.Чабана, СДБ у літньому таборі у с. Хирів в 2011 р.

«Дуже дякую за цю нагороду. Хочу розділити її з дітьми, якими я піклуюся; з вихователями, які виховують діточок, віддають їм свої сили, дарують їм родинну атмосферу, можливість відчути себе любимими і доглянутими», – зазначив отець Михайло Чабан, приймаючи з рук міського голови А. Садового високу відзнаку.


На знімку: діти "Родинного дому "Покрова" після занять в ораторії.

Личаківська РО ТЧХ м. Львова підтримує тісні контакти з ювілянтом, а також з Львівською СШ-70, де вчаться його підопічні. Час-від-часу для них надається матеріальна і гуманітрна допомога. Торік, наприклад, у День останнього дзвоника, дітям-сиротам було виділено 700 грн для оздоровлення у літньому таборі. Цьогоріч, на Великдень, для «Родинного дому «Покрова» було виділено 38 святкових наборів, щоб вистачило кожному його маленькому мешканцеві.



На знімку: Ірина Апостолюк - голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова з дітьми з «Родинного дому «Покрова» у СШ-70. 

Президія Личаківської РО ТЧХ м. Львова вітає о. Михайла Чабана з високою нагородою! Бажає ще кращих успіхів у виховній роботі, щоб ідеї і педагогічна методика засновника Згромадження СБД св. Івана Боска і в умовах сьогодення приносили такі ж прекрасні плоди, як і в його час! Адже, як сказав Митрополит Андрей Шептицький, немає прекраснішого виховання, ніж християнське!   

 

З біографії ювілянта:

Отець Михайло Чабан - з 2006 р. директор закладу релігійної організації «Родинного дому «Покрова».

Після закінчення загальноосвітньої середньої школи №85 протягом 1993-1994 рр. проходив при новіціаті (кандидатував) при монастирі отців Салезіан у смт.Оброшино біля Львова.

Протягом 1994-1995 рр. вступив до новіціату при монастирі отців Салезіан у м. Копець (Республіка Польща). По його закінченні, з 1995 р. до 1997 р., навчався у Салезіянському Університеті у м. Кракові (Республіка Польща). Після закінчення університету отримав диплом бакалавра з філософії.

1997-1998 рр. проходив педагогічну практику у приватній школі у м.  Турині (Італія).

1999-2003 рр. навчався у Салезіянському Папському Університеті у м. Турині (Італія), після закінчення якого отримав диплом бакалавра з Богословія.

2003 -2004 рр. продовжив навчання у Салезіянському Папському Університеті у м.Римі (Італія) та розпочав перший рік ліцензіатської праці.

У 2003 р. прийняв дияконські свячення.

У 2005 р. повернувся в Україну та прийняв Священничі свячення.

2005-2006 рр. працював адміністратором у релігійному Управлінні монастирів Салезіянського Згромадження Східного обряду в Україні (УГКЦ). «Родинний дім «Покрова» є закладом релігійної організації, що діє на основі статуту, затвердженого капітулою Релігійного управління монастирів Салезіянського Згромадження Східного обряду в Україні (УГКЦ) від 05.03.2007 р., розташований за адресою: м.Львів, вул.Личаківська,175.

Дирекція закладу в особі отця Михайла Чабана сприяє поширенню сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Завдяки проведеній роботі, було налагоджено психологічний контакт між дітьми та майбутніми батьками, в результаті чого шестеро дітей були усиновлені громадянами України, троє - влаштовано під опіку іноземних громадян.


Прес - служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 1532 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 10:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024