Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Травень » 31 » Міжнародне партнерство: Червоний Хрест Франції – надійний помічник Товариства Червоного Хреста України
15:58
Міжнародне партнерство: Червоний Хрест Франції – надійний помічник Товариства Червоного Хреста України


ЄВРО - 2012: ПОВНА ГОТОВНІСТЬ


 У Донецьку 27 травня закінчилися  навчання працівників Товариства Червоного Хреста України ефективним прийомам надання першої долікарської  допомоги. Заняття тривали з 21 травня у Центрі  з навчання населення прийомам надання першої долікарської допомоги та догляду за хворими на дому, який працює тут з 2010 р.








Впродовж тижня лекції читали і проводили тренінги у Донецьку двоє інструкторів  з Міжнародного Центру надання першої допомоги, який розташований у Франції, – Мартин Реньє та Рено Мартін.

З подібним візитом іноземці прибули до Донецької ОО ТЧХУ вперше. На навчання у шахтарську столицю з»їхалися інструктори – медики Червоного Хреста зі Слов'янська, Маріуполя, Горлівки, Амвросіївки, Харцизька, Ясинуватої, Добропілля, а також з інших регіонів України - Херсона, Черкас, Чернівців, Чернігова та Львова.

Львівщина була представлена на цім тренінг-стажуванні Іриною Валько - старшою медичною сестрою Львівської ОО ТЧХ України.  Подібні заняття, відзначила вона, дозволять їй, та іншим  інструкторам Товариства Червоного Хреста України, зміцнити свій професійний досвід.

«Мета цих навчань - підвищити професійний ріст і отримати сертифікат міжнародного зразка тренера з навчання прийомам надання першої долікарської допомоги, що особливо важливо під час єфропейського футбольного турніру ЄВРО-2012», - підсумувала результати свого відрядження у Донецьк Ірина Валько.

Детальніше про навчання у Донецьку – у наших наступних випусках.

На знімку: одне із занять з вивчення подання першої долікарської допомоги.

Фото – Ірини Валько

 Прес - служба Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 862 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024