Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Червень » 8 » Сьогодні, 8 червня, на факультеті ІТМ Львівської національної академії мистецтв – захист дипломів бакалаврів
18:15
Сьогодні, 8 червня, на факультеті ІТМ Львівської національної академії мистецтв – захист дипломів бакалаврів

МЕНЕДЖМЕНТ  І  БЛАГОДІЙНІСТЬ



 

Сьогодні, 8 червня, відбувся захист 10 дипломних проектів на ступінь «бакалавра» на факультеті Історії та теорії мистецтва Львівської національної академії мистецтв.

Кафедра Мистецтвознавства підготувала до захисту 6 випускників, кафедра Менеджменту мистецтва – 4. Всі дипломанти отримали високі позитивні оцінки. Серед них – Катерина Олійник, яку ви бачите на знімку з керівником її дипломної роботи, доктором мистецтвознавства, професором, завідувачем кафедри Менеджменту мистецтва ЛНАМ Олегом Боднаром.

 

Тема дипломної роботи Катерини  Олійник, як на перший погляд, дуже далека від життя. Вона формулюється так: «Шляхи активізації комунікацій між кафедрами ЛНАМ» (на прикладі кафедр Менеджменту мистецтва та Монументально-декоративної скульптури)». Одначе, крім теоретичних питань, дипломантка присв»ятила велику увагу  практичній взаємодії між обома кафедрами, провівши соціологічне дослідження методом анкетування.

Крім того, вона розробила, як додаток до дипломної роботи, проект виставки «Неперервність поколінь», присвячену творчості династії львівських скульпторів, батька і сина Гурмаків. Перший, Василь Миколайович, має понад 20 років стажу викладання у якості професора кафедри МДС, а другий, Микола Васильович, всього …два місяці. Це тому, що Микола тільки у березні захистив магістерський диплом, і, як один з кращих випускників, був зарахований на посаду лаборанта на цій же кафедрі.

Новаторством цього проекту виставки скульптур,  автором якого є Катерина Олійник, став пункт про благодійність. Рецензент, даючи характеристику наукової роботи дипломантки  в цілому, зазначив: «На відміну від аналогічних проектів, у цьому введено крім типових елементів, ще і таку складову, як збір коштів під час виставок разом з Червоним Хрестом для допомоги студентам ЛНАМ з малозабезпечених сімей. Благодійність і милосердя все частіше стають дієвими елементами менеджменту мистецтва і ця особливість нашого часу знайшла цілком логічне відображення у дипломній  роботі».

До цього додамо: Василь Миколайович Гурмак – ось уже впродовж кількох років є членом Президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова. Тож він сіє між студентами зерна не лише мистецтвознавчих і професійних знань, але й добра і милосердя. Немає сумніву, що його учні стануть не лише добрими фахівцями, але  також і волонтерами Червоного Хреста.


        Фото - Ірини Дзиклевич

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

 

Переглядів: 1059 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024