Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Червень » 12 » «Євро-2012» і Червоний Хрест: медпункт Шевченківської РО ТЧХ м. Києва у фан-зоні столиці України
16:39
«Євро-2012» і Червоний Хрест: медпункт Шевченківської РО ТЧХ м. Києва у фан-зоні столиці України

НА  СТОРОЖІ  ЗДОРОВ»Я



Шевченківська РО ТЧХ м. Києва, який очолює голова Наталія Пономарьова, організувала  у фан-зоні столиці України медпункт ( на зімку) відкритий для киян і гостей міста щодня, з 9 ранку до 21 вечора. Тут чергують досвідчені фахівці, які мають міжнародні кваліфікаційні сертифікати таких поважних інституцій, як МКЧХ, ТЧХУ та ін. Для кожного з відвідувачів у них є не лише відповідна медична апаратура, ліки, рекламні матеріали, навики у наданні першої домедичної невідкладної допомоги, але і тепле підбадьорливе слово, адже багато з них можуть спілкуватися іноземними мовами.


Нижче публікуємо фоторепортаж з Київської фан-зони, надісланий сьогодні, 12 червня, прес-службою НК ТЧХ:



Температурні перепади, зміна погоди і клімату, надмірне хвилювання на трибунах за успішну гру своєї футбольної команди – все це позначається на здоров»ї, особливо  у дітей і людей похилого віку. Все це добре розуміють у медпункті Червоного Хреста і завжди готові прийти на допомогу кожному відвідувачеві.



У медпункті можна поміряти тиск, пройти тест на ВІЛ/ СНІД, отримати вичерпну рекомендацію щодо ліків від головного болю, печії, гастриту. Патронажна медична служба Шевченківської РО ТЧХ м. Києва цілком освоїла ці пункти міжнародної програми першої домедичної допомоги, затвердженої керівництвом МОЗ та УЕФА.



 

Навіть у негоду у фан-зоні вистарчає відвідувачів.



Всі дороги ведуть у Рим, казали у давнину. Тепер цей вислів у Києві означає одне: всі дороги ведуть на стадіон, або...у фан-зону.


Концертні майданчики рідко коли зараз пустують у фан-зоні. Свято футболу - народне свято. Недаремно у кожному з міст-господарів оголосили вихідними ті дні, на які припадають футбольні матчі турніру "Євро-2012".




Голова Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації Сергій Зімін  разом із заступником Олександром Малихіним (на знімку) відвідали з робочою поїздкою фан-зону для футбольних вболівальників ЄВРО-2012 напередодні відкриття, яке відбулося 8 червня. Керівники району востаннє оглянули споружджені там  об'єкти, а саме: намети, заклади тимчасового харчування, огорожу, інформаційні вказівники, туалети, мультимедійні екрани, магазини із офіційною сувенірною продукцією, спонсорські намети, головну та другорядні сцени, медпункт Червоного Хреста тощо. І коли переконалися, що все у нормі, дали дозвіл на урочисте відкриття, яке відбулося у день початку європейського футбольного турніру. 

Тепер, коли тут буває по кілька десятків тисяч фанів щодня, люди з вдячністю згадують про господарів, які  для них все своєчасно і добротно підготували. 


Фото - Шевченківської РО ТЧХ м. Києва


Прес-служба НК ТЧХ України

Переглядів: 1044 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024