Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Липень » 17 » За законами милосердя: Дніпропетровщина – постраждалим від повені у Краснодарському краї
00:11
За законами милосердя: Дніпропетровщина – постраждалим від повені у Краснодарському краї

ГУМАНІТАРНА  ДОПОМОГА  КУБАНІ

За ініціативи губернатора Олександра Вілкула Дніпропетровщина направляє 60 тонн гуманітарної допомоги до Краснодарського краю Російської Федерації для постраждалих внаслідок паводку.

Колона великовантажних автомобілів з більше ніж 60-ма тоннами гуманітарної допомоги, зібраної на Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула, вирушила з Дніпропетровської області до Кубані. 
Усі міста та райони області долучилися до збору гуманітарної допомоги для людей, що постраждали внаслідок паводку у Краснодарському краї Російської Федерації. На заклик Олександра Вілкула протягом суботи та неділі в містах та районах області проводився збір гуманітарної допомоги та відправка її до Дніпропетровська. До благодійної акції залучилися жителі Дніпропетровщини, підприємства та організації, приватні підприємці. 
У понеділок до Краснодарського краю вирушають вантажівки з будівельними матеріалами (цемент. арматура, труби та ін.), побутовою технікою (мікрохвильові печі, електроплити, холодильники), медикаментами, продуктами харчування (крупи, цукор, мука, соняшникова олія, рибні та м’ясні консерви, питна вода та ін.), речами першої необхідності та необхідними у господарстві речами (постільна білизна, посуд, засоби гігієни, побутова хімія та ін.).
«Чужої біди не буває. Люди, незалежно від відстані, яка їх розділяє і національної ознаки, не повинні залишатися байдужими до біди один одного. Тільки спільно ми зможемо вистояти перед обличчям будь-якої небезпеки, будь-якого удару стихії. Дніпропетровщину пов’язують з Росією міцні економічні та культурні зв’язки, але, передусім, - людські стосунки. У багатьох жителів Дніпропетровщини в Російській Федерації живуть родичі та друзі, тому надати допомогу країні-сусідці – наш людський обов’язок», - сказав Олександр Вілкул.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул та начальник Головного територіального управління МНС України у Дніпропетровській області Віктор Бутківський оглянули вантаж перед відправкою та побажали щасливої дороги водіям.
У липня 2010 року за ініціативи Олександра Вілкула Дніпропетровщина направила 120 тонн гуманітарної допомоги жителям Буковини – тоді від повені там постраждали 7 районів Черновіцької області.

Довідка:
Паводок в ніч на 7 липня затопив 7,2 тисячі житлових будинків у трьох містах (Геленджик, Кримськ, Новоросійськ) і ряді селищ Краснодарського краю. Були порушені системи енерго-, газо- і водопостачання, автомобільний і залізничний рух. Число жертв становить більше 170 осіб. За інформацією МНС РФ, оцінку матеріального збитку в зоні стихійного лиха зараз ведуть 246 міжвідомчих оперативних груп, до складу кожної з яких увійшли співробітники відомства. До ліквідації наслідків повені залучено близько 9,73 тисячі осіб і понад 1,23 тисячі одиниць техніки.

Оригінал інформації на сайті - http://www.adm.dp.ua/OBLADM/Obldp.nsf/(docweb)/11A80CF2D1B4B882C2257A3D001EE4B4?OpenDocument

Переглядів: 773 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024