Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Липень » 17 » У наших колег з Кіровоградщини: Світловодська міськрайонна організація ТЧХ України – з турбртою про дітей
11:15
У наших колег з Кіровоградщини: Світловодська міськрайонна організація ТЧХ України – з турбртою про дітей

ПРОЕКТ «ДИТЯЧИЙ КЛУБ»


Працівники Світловодської міськрайонної організації ТЧХ запланували на  наступний рік проект «Дитячий Клуб». Вони пищуть, що у 2013 році для дітей із соціально незахищених сімей, дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей - інвалідів, дітей з груп ризику, тощо, планується сформувати своєрідний соціальний Центр, куди діти будуть приходить не тільки отримувати знання з різних напрямків, а й матимуть змогу звернутись за допомогою у важкі  хвилини свого життя .



Метою проекту є поліпшення якості життя соціально незахищених дітей і підлітків, які проживають в м. Світловодску та Світловодському районі Кіровоградської області.

Зараз треба обладнати навчальний  клас та ігрову кімнату, де діти матимуть можливість отримати первинні навички смостійності, необхідні для їх подальшого життя, розкрити власну особистість.

Передбачається залучення фахіців різних професій для визначення у дітях приналежності до тієї чи іншої професії в майбутньому.

У гуртку «Салон краси» діти навчатимуться правилам гігієни, дівчатка отримають знання догляду за волоссям, отримують основні знання і практичні навички перукарського мистецтва, навчаться вибирати свій стиль, освоювати основні способи стрижки і створення зачісок.

У гуртку «Ательє» діти навчаться моделювати і шити одяг. Заняття по композиції костюма розвивають у дітей відчуття смаку в одязі. Зшиті учнями порядок сукні та костюми демонструватимуться на імпровізованому подіумі під час проведення свят в Дитячому Клубі».

У гуртку «Видавництво» проходитимуть заняття з навчання дітей навичкам комп’ютерної грамотності та основи роботи в мережі Інтернет. Хлопці та дівчата набуватимут важливий досвід роботи з сучасними програмами для видавничої діяльності

Щомісяця мають відбуваются свята, на яких діти зустрічатимуться з цікавими особистостями, артистами і самі будуть виступати у ролі артистів під час імпровізованих вистав. Свята будут проходять весело, з солодощами і частуваннями. Іменинники отримують подарунки.

Для дітей будуть організовані заняття з історії Товариства  Червоного Хреста.

Зі старшими школярами проводитимутся заняття з формування навичок здорового способу життя, наддання першої допомоги, догляду за хворими, правил поведінки в екстремальних умовах.

Для підвищення загального рівня розвитку і розширення кругозору у дітей при «Дитячому клубі» буде розгорнута постійно діюча виставка дитячих робіт, періодично будуть залучатись до виставки роботи місцевих художників та майстрів декоративно — ужиткового мистецтва, організовуватимутся екскурсії в історичні містини, для розвинення в дітях  патриотичного духу будуть організовані поїздки по місцям козацької слави, туристичні походи.

Робота «Дитячого клубу» буде базуватись на тісній співпраці Товариства Червоного Хреста України з відділами у справах сім»ї, молоді та спорту, соціальними установами міста та району, громадськими організаціями соціального спрямування тощо.

          Адреса:

27507, Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Леніна, 14, кім.23

Світловодська  міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України

          Довідки за телефонами:

       : +0667588535  Тетяна Вячеславівна Буравцева - голова;

         +0674278858  Сергій Іванович

 

     Запрошуємо усіх бажаючих до співпраці  у реалізації даного проекту !

 

Оригінал інформації на сайті - 

http://redcross.pp.ua/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8F%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1/

Переглядів: 1046 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024