Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 1 » Мистецтво і милосердя: Львівський міжнародний навчальний проект з Арт-психотерапії - літня школа з 4 до 8 серпня
11:25
Мистецтво і милосердя: Львівський міжнародний навчальний проект з Арт-психотерапії - літня школа з 4 до 8 серпня

КРАСА – ЛІКУЄ !


 У рамках Львівського міжнародного навчального проекту з Арт-

 психотерапії відбудеться  літня  школа. Вона триватиме з 4 до 8 серпня. 

 Тема навчання: «Мистецтво в Арт-психотерапії: візуальні методології  і 

 дослідження, побудовані на мистецтві». Програма розрахована на 40 год.

 

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОЕКТУ

Львівський міжнародний навчальний проект з Арт-психотерапії пропонує підготовку згідно стандартів УСП та Європейської асоціації психотерапії на присвоєння кваліфікації "Арт-психотерапевт". Основу підготовки складають 5-7 денні семінари тричі на рік протягом трьох років за участі арт-психотерапевтів з Великобританії та ін. країн.
18-22 квітня 2011 р. відбувся перший пілотний семінар "Вступ до Арт-психотерапії".
27 лютого - 2 березня 2012 р. стартував довготривалий проект із першого семінару "Арт-психотерапія з дітьми та підлітками". Учасниками цього семінару стали понад 50 осіб - психологи, педагоги, соціальні працівники, митці, психотерапевти із всієї України (Вінниця, Одеса, Київ, Запоріжжя, Миколаїв, Рівне, Дніпропетровськ)
Наступний семінар (після Літньої школи) планується на грудень 2012 р
Можлива участь як в довготривалому проекті (учасникам надається пріорітет), так і в одному або кількох семінарах, проте кількість учасників обмежена! Черговість залучення до участі в проекті - згідно попередньої реєстрації.
Цей проект зацікавить учасників різних сфер діяльності та професій, зацікавлених та залучених до роботи з психічним здоров”ям та психологічного консультування дітей і дорослих, таких як психіатри, психологи, соціологи, гуманітарії, митці, вчителі та соціальні працівники.

 

Викладачі:

Доктор Маргарет Хілз де Зарате (Dr. Margaret Hills de Za'rate) професор з Арт психотерапії і Керівник міжнародної магістратури Арт психотерапії Едінбурзького Університету Квін Маргарет, Шотландія. Куратор проекту.

Хезер Тафері (Heather Tuffery) в даний час є позаштатним арт-терапевтом, який працює з дітьми і старшими людьми в своєму окрузі і в міських установах. Закінчила Університет Квін Маргарет в 2011р. за спеціальністю Магістр в галузі арт-психотерапії (міжнародної). Проходила практику в центрі соціальної роботи з сім'ями протягом трьох років. Художник, її роботи пов'язані з жіночим рукоділлям, фемінізмом, декораціями та сімейною історією.

Філіпа Браун (Philippa K. Brown) старший викладач і керівник програми Mагістр арт-терапії в Університеті Хартфордшир, Англія, де вона  відповідальна за загальне викладення курсу. До цього вона була практикуючим арт-терапевтом в області психічного здоров'я Національної Служби Здоров’я у Великобританії. Філіпа є консультантом з арт-терапії і лектором по всій Європі. За останні 15 років вона викладала в країнах Прибалтики, в Фінляндії, Ірландії, Іспанії, Португалії і влітку 2012 року повертається вдруге в Україну. Має ступінь магістра з історії мистецтва. Її інтереси: сучасне мистецтво, психотерапія, практика арт-терапії.

                                                                          НОТАТКИ

1.      Цей курс зацікавить учасників різних сфер діяльності та професій, зацікавлених та залучених до роботи з психічним здоров”ям дітей і дорослих, таких як психіатри, психологи, соціологи, антропологи, митці, вчителі та соціальні працівники.
2. Воркшопи будуть проводити досвідчені практикуючі спеціалісти Тематичних Міжособистих Навчальних Груп. На воркшопі буде представлена широка тема, яка стосуватиметься теорії, поданої на ранкових сесіях. Учасники будуть досліджувати цю тему через створення творів мистецтва та дослідження образів в малих групах довірливого спілкування. Напрям буде динамічний, практичний, хоча й тематичний, та все ж не директивний.
3. Воркшопи не будуть представляти собою терапевтичні сесії. Однак, учасники мають бути готовими приймати участь в створенні творів мистецтва, а також ділитись власним досвідом один з одним.

 

Розклад  літньої школи викладено в Інтернеті за адресою - https://docs.google.com/document/d/1Vcav9Db4ITNnxsXrAXVuyf7Kili8qpDKv2fKqyZbJj8/edit

 

Контакти:

 097 911 4779, asyd@ukr.net - Сидоренко Андрій, менеджер УСП - щодо програми підготовки

 097 6613196, zaykate@gmail.com - Зайцева Катерина - для попередньої реєстрації

 097 7793278, info@usplviv.com.ua   - Львов Олександр, керівник проекту

Куратор проекту: Доктор Маргарет Хілз де Зарате (Dr. Margaret Hills de Zarate) - професор з Арт-психотерапії і Керівник міжнародної магістратури Арт-психотерапії Единбурзького Університету Квін Маргарет, Шотландія.

 

Джерело - http://usplviv.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=50

 

 

Переглядів: 928 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024