Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 11 » У наших сусідів: на тренінгу волонтерів Білоруського ТЧХ навчали боротися з ВІЛ/СНІДом
11:24
У наших сусідів: на тренінгу волонтерів Білоруського ТЧХ навчали боротися з ВІЛ/СНІДом

ПРОТИДІЯ  «ЧУМИ  ХХІ СТОЛІТТЯ»



Личаківська РО ТЧХ м. Львова, як ми уже повідомляли, є учасником соцмережі «Вконтакті». Це дало можливість долучитися до багатьох груп волонтерів Червоного Хреста не лише України, але і за її межами. Група з Білорусі, яка прибрала назву «КК - для тех кто в теме», зокрема, повідомила днями про такі новини:






«У  Слуцькому міському будинку культури молоді 31 липня  пройшов тренінг з підготовки волонтерів-інструкторів для реалізації програм по ВІЧ у сфері праці. У тренінгу взяли участь співробітники слуцких підприємств, юні волонтери — всього близько двадцяти чоловік. Заняття проводив Сергій Янгибаєв, мешканець Слуцька. Він -досвідчений волонтер, який вже не перший рік співробітничає з організацією Червоного Хреста.


«Найголовніше — це донести до людей, що таке ВІЧ і СНІД, щоб людина розуміла, навіщо йому ці знання. Це проблема стосується абсолютно кожного, і ніхто не повинен стояти осторонь. Важливо розуміти, як можна  захистити себе. Не варто забувати і про тих людей, яким вже поставлений діагноз  -  Віл-інфекція. Якщо характеризувати сьогоднішній тренінг, то мені сподобалося, що його учасники були зацікавлені в цьому заході. Ми обговорювали актуальні питання і працювали у поті чола», — сказав волонтер-інструктор.


На думку Ірини Васюти, фельдшера підліткового наркологічного кабінету,  захід пройшов на гідному рівні. «Сергій Янгибаєв  завжди  доступно подає інформацію»,  — відзначила співбесідниця».

Фото – з сайту Білоруського ТЧХ

Джерело - http://news.21.by/culture/2012/08/02/580853.html

 

Переглядів: 740 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 14:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024