Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 13 » Огляд червонохрестівських сайтів: Київська міська організація ТЧХ України - новини дня
10:27
Огляд червонохрестівських сайтів: Київська міська організація ТЧХ України - новини дня

СТУДЕНТСЬКА  РЕСПУБЛІКА


На запрошення ВМГО «Студентська республіка» Київська міська організація Товариства  Червоного Хреста  взяла участь у київському регіональному етапі однойменного мульти-фестивалю, який відбувся 10-12 серпня 2012 року. Це частина Міжнародної програми «Студентська республіка», що має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого  життя, сприяти розвитку студентського самоврядування та активності, а також налагодженню ефективної співпраці з студентством України і світу.


Темою цьогорічного мульти-фестивалю на рівні регіональних етапів було «Місто моєї мрії». Територія наметового табору на Трухановому острові, що посеред Дніпра, була поділена на зони, які мали київські топономічні назви: Академгородок, Поділ, Майдан Незалежності тощо. Програма заходу включала різноманітні тренінги, конкурси та ігри, а також вибори студентського мера, дискусії та презентацію молодіжних ініціатив. Все це – на піщаному березі Дніпра з мальовничим краєвидом на пагорби правого берега.

У наметі Червоного Хреста діяв інформаційний пункт, де на перші ж звернення, нами надавалася елементарна перша долікарська медична допомога.

В перший день студентського свята  нами було проведено майстер-клас з основ першої медичної допомоги, який на прохання організаторів, було повторено і на третій день мульти-фестивалю.

На другий день акції ми організували гру з основ міжнародного гуманітарного права (МГП), одним з елементів якої було парне подолання  умовного "мінного поля” (як в етапі гри Raid Cross).

Нами було підготовлено спеціальний випуск інформаційного бюлетеня про заходи у студреспубліці, де докладно описано підсумки подій та подано інформацією про історію і діяльність Червоного Хреста.

 

Ніна Гусєва,

голова Київської МО ТЧХ України


Оригінал повідомлення на сайті - http://kievkk.narod.ru/Events/Events2012/Events2012.html#News27

 

Переглядів: 743 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024