Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 15 » Нині у Львівському міському центрі зайнятості був Ярмарок вакансій для людей з обмеженими можливостями
20:18
Нині у Львівському міському центрі зайнятості був Ярмарок вакансій для людей з обмеженими можливостями

ЗА  РІВНОПРАВНІСТЬ  НЕ  НА  ПАПЕРІ, А НА ДІЛІ




  15 серпня Львівський міський центр зайнятості 

   організував Ярмарок вакансій для осіб з 

   обмеженими можливостями. До участі  було 

   запрошено понад 20 працедавців. Серед них – 

  львівські підприємства, установи та організації.

  Запрошення було надіслане і Личаківській 

   районній організації ТЧХ м. Львова.

 






Учасники Ярмарку вакансій мали змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками працедавців, ознайомитися з переліком вільних робочих місць і вакантних посад,  які є на ринку праці міста, а також з послугами державної служби зайнятості.


Фахівці центру зайнятості провели майстер-клас із оформлення резюме, надали індивідуальні профорієнтаційні та юридичні консультації, стали надійними посередниками у сприянні працевлаштуванню.

 


Учасники заходу одержали змогу взяти участь у тренінгу на тему: «Відчуй себе впевнено!» , а також  у презентаційній екскурсії у Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів.


У межах Ярмарку проходив «круглий стіл» за участю соціальних партнерів на тему: «Рівні права – рівні можливості». На ньому було піднято і обговорено багато болючих аспеків, які хвилюють усіх. Багато з них, правда, будуть зняті, як вступить у силу Закон України "Про зайнятість населення", який нині підписав Президент України В.Янукович. Про це наголосив у своїй доповіді директор Львівського міського центру зайнятості Олег Рісний. 


Під час круглого столу були обговорені важливі аспекти працевлаштування та соціального захисту осіб з інвалідністю, окресені та вироблені спільні дії з вирішення завдань щодо розширення можливостей соціального захисту людей з обмеженими можливостями, їх працевлаштування та сприяння у повноцінній участі у суспільному житті міста.

      Довідка

 

Личаківська РО ТЧХ м. Львова ось уже 10 років співпрацює з МЦЗ. Щомісяця на громадських роботах трудиться від 5 до 7 безробітних на додаткових робочих місцях доглядальниць. За цей час вони відпрацювали понад 20 тисяч людино-днів і заслужили повагу і авторитет у пацієнтів Червоного Хреста.

 

    Ірина Апостолюк,

    голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 984 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 00:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024