Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 28 » Празник Успіння Пресвятої Богородиці на сторінці Ірини Байдали – голови Яворівської РО ТЧХУ у Facebook
20:46
Празник Успіння Пресвятої Богородиці на сторінці Ірини Байдали – голови Яворівської РО ТЧХУ у Facebook

СПОВІДЬ


 Нині Ірина Байдала, голова Яворівської РО ТЧХУ, 

 заакцентувала  увагу  членів своєї групи «Друзі», що 

 сфомована у кількості 348 осіб на її сторінці у 

 соцмережі Facebook, на повідомленні про… сповідь для 

 ув”язнених. У ньому  о. Костянтин Пантелей, УГКЦ,

 автор  інформації,  розповів про наступне:




«Сьогодні, у день свята Успіння Пресвятої Богородиці, я та ієромонах - домініканин Петро (Степан Балог), помолилися над хворими, які перебувають на лікуванні у міжобласній лікарні пенітенціарної системи БВК-85. У це велике свято о. Петро висповідав засудженого громадянина Італії, що давно просив про сповідь, але… перед  католицьким священиком і рідною мовою. Доки тривала сповідь, я обійшов палати зі словами проповіді, які призначені Церквою на свято Успіння Пресвятої Богородиці. Декілька хворих, що були після операцій, також попросили мене про Таїнство Сповіді і Оливопомазання. Попрощавщись з хворими і побажавши їм ласки від Бога – швидкого одужання, ми з ієромонахом-домініканином, привітали зі святом Успіння і благословили працівників адміністративного  корпусу цієї суворої пенітенціарної установи».


До цього додамо: Ірина Байдала – випускниця Українського Католицького Університету. Диплом катехита їй вручили у 2006 р. З тих пір вона добре знає, що значить Таїнство Сповіді у християнській релігії. Будучи матір»ю трьох дітей, Ірина часто з ними, і з чоловіком, буває на богослужіннях, причащається і сповідається у скоєних гріхах. Для вожака червонохрестівців району, поводиря місії милосердя, це велика духовна підмога. 


На знімках: (вгорі) Ірина Байдала молиться з дітьми 19 серпня, яких підготувала до Першого Причастя, перед вівтарем: (внизу - зліва направо:  священики К.Пантелей та С.Балог після сповіді ув"язнених. 

Фото - І.Байдали, о.К.Пантелея, УГКЦ

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова    

 

Переглядів: 870 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 05:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024