Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Серпень » 31 » Червоний Хрест - за здоровий спосіб життя: у парку «Знесіння» відкриють "Маршрут здоров’я"
18:27
Червоний Хрест - за здоровий спосіб життя: у парку «Знесіння» відкриють "Маршрут здоров’я"

ПОДАРУНОК ВЕЛОСИПЕДИСТАМ


 8 вересня, у День фізкультури та спорту, на 

 

 карті Львова з’явиться ще одне  місце для 


 спортивного відпочинку та активного дозвілля


 – у парку «Знесіння» відкриють «Маршрут


 здоров’я».






Фото: Парк "Знесіння"
Джерело: galleryua.com

«Маршрут здоров’я» - це промаркований маршрут протяжністю 2 км, призначений для велопрогулянок. Він розрахований на людей з різним рівнем фізичної підготовки, таким чином, ним зможуть скористатися і дорослі, і діти, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Уздовж маршруту будуть нанесені позначки, що визначатимуть напрямок руху, а на території парку встановлено інформаційні стенди з картою маршруту.

«Місце знаходження «Маршруту здоров’я» обрано невипадково. Паркова зона віддалена від дороги, що забезпечує майже повну відсутність автотранспорту та загазованого повітря. Маршрут проходить через оглядові майданчики, які відкривають панораму міста, Святовидове язичницьке капище та інші цікаві місця, що також будуть позначені на інфостендах», - зазначають у мерії.

«Прокладаючи маршрут, ми закликаємо львів’ян піклуватися про своє здоров’я. Маємо надію, що час, проведений на маршруті, буде корисним для їх здоров’я», - каже Олександр Блонський, виконавчий директор АТ «Галичфарм», яке зініціювало створення маршруту.

Джерело -   http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?u_parku_znesinnya_vidkriyut_marshrut_zdorovya&objectId=1263879

Коментар:

Приємно чути такі слова про піклування здоров»ям львів»ян від нинішньої дирекції АТ «Галичфарм». Раніше це підприємство мало потужну санітарну дружину, чисельну первинну організацію Червоного Хреста, найкращу у Личаківському районі м. Львова, яка вже ось кілька років, як занепала, і зусилля по її відновленню, після переходу центрального офісу у Київ, поки що не принесли позитивних результатів.


Тож День фізкультури і спорту – прекрасна нагода повернутися до того, що було зроблене попередниками, і відродити колишню славу червонохрестівців цього львівського, а нині – і київського, фармацевтичного концерну зі столітньою історією діяльності на благо здоров’я наших людей.


На знімках: епізоди змагання сандружин на першість Личаківського району м. Львова, за участю підрозділів АТ «Галичфарм» у 80 -х рр. 

      (з фотоархіву Личаківської РО ТЧХ м. Львова).


      Ірина Апостолюк, 

      голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова



 


Переглядів: 914 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024