Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Вересень » 18 » Міжнародне партнерство: лікарі з Бостона власним коштом планують лікувати українських дітей за кордоном
01:21
Міжнародне партнерство: лікарі з Бостона власним коштом планують лікувати українських дітей за кордоном

З  ТУРБОТОЮ ПРО ДІТЕЙ

Під час офіційної зустрічі голови ЛОДА Михайла Костюка із представниками бостонської лікарні «Шрайнерс Госпітал» американські лікарі запропонували організувати виїзну місію на базі 8-ої лікарні міста Львова, щоб спільно з українськими колегами проконсультувати дітей із Західних областей України, які перенесли опіки. Під час цієї акції вони планують також відібрати дітей для лікування в бостонській лікарні коштом американської сторони.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Сторони також домовились про можливість коштом благодійних організацій США та «Шрайнерс Госпітал» обладнати львівське дитяче опікове відділення сучасною апаратурою, інструментами та створити палату інтенсивної терапії.

Крім того, американські лікарі запросили львівських колег на стажування в Гарвардську медичну школу.

Слід зазначити, що зараз команда бостонських медиків готується до проведення шістнадцяти операцій у Львівському опіковому центрі.

Також під час зустрічі Михайло Костюк вручив подяки колективу «Шрайнерс Госпітал» за транспортування у США потерпілого під час пожежі хлопчика зі Сколівщини.

Нагадаємо, у 2012 році в дитячій лікарні «Шрайнерс Госпітал» лікувався Андрій Царинський, сім’я якого загинула під час пожежі на Сколівщині. Дитину транспортували спеціальним літаком. На жаль, хлопчик помер після в американській лікарні.

«Ми сьогодні працюємо над тим аби Львівщина отримала спеціально оснащений гелікоптер для транспортування можливих важкохворих. Думаю, це значно пришвидшило б процес лікування та позитивно вплинуло на його якість», – розповів голова ЛОДА.

У нараді взяв також участь голова Львівської ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко.

Довідка.

За останні 5 років у США лікували 15 українських дітей з наслідками опіків. Як відзначили американські медики, ці діти не завжди були складними, і частина з них могла б лікуватись і в Україні – відтак, це були б значно менші витрати пожертв благодійників. Таким чином виникла ідея створення виїзної групи фахівців зі шпиталю «Шрайнерс Госпітал» для того, щоб спільно з українськими медиками консультувати пацієнтів та пропонувати лікування у США тільки тим пацієнтам, яким дійсно в Україні не може бути надана аналогічна допомога.

 

Джерело - http://zik.ua/ua/news/2012/09/17/368903

 

Переглядів: 978 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 21:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024