Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Вересень » 18 » У Львові з 19 до 21 вересня перебуватиме делегація Німецького Червоного Хреста
12:38
У Львові з 19 до 21 вересня перебуватиме делегація Німецького Червоного Хреста

НОВА  СТОРІНКА  

У Львові з 19 до 21 вересня перебуватиме делегація Німецького Червоного Хреста на чолі з президентом Рудольфом Сайтерсом.

Під час візиту Німецького Червоного Хреста планується: зустріч з головою ОДА Михайлом Костюком; ознайомлення з роботою медико-соціального центру Червоного Хреста для потерпілих від диктаторських режимів Львова, районних організацій Товариства Червоного Хреста України Львова, Миколаєва; знайомство з роботою міжнародної клініки відновного лікування в Трускавці; підписання меморандуму про співпрацю між Німецьким Червоним Хрестом та Товариством Червоного Хреста України (палац Потоцьких, дзеркальний зал).

Німецький Червоний Хрест представляють: доктор Рудольф Сайтерс – президент Німецького Червоного Хреста, Йоханнес Ріхарт – глава відділу міжнародної співпраці.

Товариство Червоного Хреста України представляють: Іван Усіченко – президент Товариства Червоного Хреста України, Валентин Мойсеєнко – голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Довідка:

Німецький Червоний Хрест (Deutsches Rotes Kreuz) є німецькою громадською неурядовою організацією, що виконує соціально-добродійні функції в німецькому суспільстві. Німецький Червоний Хрест має розгалужену структуру своїх осередків по всій Німеччині, власну матеріально-технічну базу, власні спеціалізовані служби в своїй структурі. На сьогоднішній день дана організація є одній з найавторитетніших громадських організацій в Німеччині і вельми відома за межами країни.

Центральний офіс (Generalsekretariat) Німецького Червоного Хреста знаходиться за адресою:

Deutsches Rotes Kreuz

Carstennstrasse, 58

 D-12205 Berlin

Deutschland

 

Тelefon:030 / 85404 - 0

 Telefax: 030 / 85404 - 450

 E-Mail: drk@drk.de

Web-site: http://www.drk.de

Діяльність Німецького Червоного Хреста не обмежується суто роботою усередині країни. Громадяни інших країн, зокрема України, також можуть розраховувати на його допомогу в деяких питаннях, а саме:

1. Розшук членів сімей (родичів) громадян України, що загубилися. Встановлення місцезнаходження даних членів сімей або ж місць їх поховання, якщо їх немає в живих. Як правило, проводиться розшук тих членів сімей, які пропали під час Другої світової війни або ж в післявоєнний період, наприклад під час переселення.

2. Консультаційна допомога для громадян України, які претендують на переселення до Німеччини і підпадають під категорію пізніх переселенців або біженців.

3. Сприяння в деяких випадках громадянам України, що виїжджають як пізні переселенці, в прискоренні в'їзду на територію Німеччини. Це виражається в клопотанні перед відповідними офіційними установами Німеччини на основі наданих прохачем документів, підтверджуючих необхідність прискореного в'їзду на територію Німеччини, наприклад, похилий вік прохача або наявність у нього прогресуючої важкої хвороби.

4. Підтвердження тих або інших подій в житті громадянина України, що відбувалися з ним на території Німеччини у військовий або післявоєнний час, наприклад, робота на якому-небудь підприємстві, проживання в якій-небудь місцевості і так далі Якщо свідоцтва про дані події збереглися в архівах, подавцеві такого запиту буде вислано відповідне документальне підтвердження.

У всіх випадках, громадяни України, що претендують на допомогу Німецького Червоного Хреста, повинні вислати якомога повнішу інформацію німецькою мовою (зокрема, якщо питання це вимагає, копії документів). Подавець прохання повинен вказати свої повне ім'я, по батькові, прізвище, свою повну адресу фактичного проживання, бажано вказати і e-mail (якщо він є). Вкладати конверт із зворотною адресою в послання не потрібно. Якщо подавець прохання залишився незадоволений відповіддю або ж він з яких-небудь інших причин вступає в листування (тобто відповідає на прислане з Німецького Червоного Хреста повідомлення), то в цьому випадку йому необхідно посилатися на витікаючий реєстраційний номер, присланого йому повідомлення.


Джерела:

 http://zik.ua/ua/news/2012/09/18/368958

 http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-09-14-818

 http://www.germany.kiev.ua/roteskreuz.htm


Переглядів: 855 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024