Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Візит делегації молодіжного клубу Київської ОО ТЧХ у Личаківську РО ТЧХ м. Львова
16:27
Візит делегації молодіжного клубу Київської ОО ТЧХ у Личаківську РО ТЧХ м. Львова

ВІРТУАЛЬНИЙ  І  РЕАЛЬНИЙ СВІТИ – СХОДЯТЬСЯ


Ще рік тому про такий візит не могло 

бути і мови. Та Інтернет вніс корективи, 

і те, що було неможливим вчора, стало

 можливим сьогодні. Віртуальне 

знайомство з білоцерківчанином Іваном 

Степурою, яке зав’язалося влітку 

минулого року, сьогодні, 20 жовтня 2012

 р., переросло у реальне.

 






Торік Іван Степура сконструював і пустив у дію наш сайт, на якому ви зараз знаходитеся. У той час він не знав, кому конструює його, а ми, замовники, не знали, хто за це непросте діло взявся. Один для одного ми існували, як віртуальні партнери, у своїх окремих паралельних світах, зрідка обмінюючись звістками про своє життя - буття, і то лише тоді, коли траплялися технічні збої у обслуговуванні цього сайту.

І ось випала нагода познайомитися очно. Прибув Іван Степура до нас на чолі делегації молодіжного клубу Київської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, у якій  обіймає посаду заступника голови. У делегацію ввійшли члени клубу: Анастасія Тютюнник та Мілана Сабліна. Всі троє – студенти-четвертокурсники Київського педагогічного університету ім. Грінченка. Вчаться вони на факультеті інформатики. Тому Інтернет для наших гостей, професійна сфера зацікавлення. 


 

Від імені Президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, Ірина Апостолюк – голова цього Товариства, вручила гостеві Подяку. У ній, зокрема, зазначається:


«Іванові Степурі, волонтеру Червоного Хреста з м. Біла Церква, що на Київщині, за конструювання сайту lviv-redcross.at.ua, навчання персоналу його обслуговування (за дистанційною методикою), технічну допомогу під час аварій, а також за підготовку матеріалів  про  участь молоді у волонтерському русі при  Білоцерківській МО ТЧХ та Київській обласній організації Товариства Червоного Хреста України».

 

У свою чергу, Іван Степура від імені очолюваної ним делегації подарував Личаківській РО ТЧХ м. Львова картину з видами м. Біла Церква, у якому зав’язалося наше віртуальне знайомство . Воно відбулося при допомозі і сприянні голови тамтешньої міської організації ТЧХ Галини Кожедуб, якій ми також за це дуже вдячні.



Делегати з Київщини з цікавістю ознайомилися з історією заснуваня і діяльності Личаківської РО ТЧХ м. Львова, про роль і значення особи у розвитку благодійої організації. Так, вони дізналися біля фотостедів, що ііціатором цього сайту була вже покійна сьогодні завдуюча літературно-драматичним відділом Львівського обласного телебачення, великий друг Червоного Хреста Неоніла Миколаївна Братунь.



Картина нам сподобалася. Тож не гаючи часу, Ірина Апостолюк та Іван Степура, знайшли для неї на стіні вільне місце. Тепер вона – окраса офісу Личаківської РО ТЧХ м. Львова.



Патронажна медична сестра Личаківської РО ТЧХ м. Львова Надія Бучковська  та Іван Степура, після завершення офіційної частини візиту, відвідали Личаківське кладовище. 


Тут вони поклали квіти пам’яті до могили багатолітнього члена Президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, Заслуженого журналіста України, Неоніли Братунь, та її чоловіка, громадського діяча, видатного українського письменника, одного з архітекторів незалежної України, Ростислава Братуня.

Візит завершився. Але це, ми сподіваємося, перший крок до активної співпраці у розбудові молодіжного руху Товариства Червоного Хреста, як на Львівщині, так і на Київщині.  

 

Фото – Олександра Апостолюка, Ірини Дзіклевич

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 1061 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Iv. Stepura © 2024