Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Жовтень » 27 » Вісті з районів Львівщини: у м.Новий Розділ МО ТЧХ України співпрацює зі Спілкою інвалідів «Промені життя»
10:20
Вісті з районів Львівщини: у м.Новий Розділ МО ТЧХ України співпрацює зі Спілкою інвалідів «Промені життя»

ЛЮДИ СИЛЬНОЇ ВОЛІ


Новороздільська спілка інвалідів «Промінь життя» 

тісно співпрацює з міською організацією Товариства

Червоного Хреста України по багатьох напрямах, в

тому числі і у спортивно – оздоровчому. Недавно тут 

відбулися спортивні змагання серед людей з особливими 

потребами. Про це наш недільний репортаж.






У  символічну неділю, у день Віри, Надії та Любові, які  є одвічною підтримкою людей з особливими потребами, (після невеликої перерви) спілчани «Променя життя» зібралися на ювілейне 15 спортивно-культурне свято. Хвилювалися перед змаганнями їх учасники, плекаючи потайні мрії про близькі перемоги на спортивних доріжках міського стадіону. Непомітно загальне очікування свята плавно переходило у саме святкування, яке розпочалось з урочистостей.

72 учасники змагань, попередньо зареєструвавшись, поділилися на групи різних видів спорту, приємно дивуючи вимогливих, але справедливих суддів. Нагороди переможці і призери отримували з рук чемпіона України, призера європейських турнірів М. Красильнікова, який з повагою тиснув руки людям сильної волі.



Оскільки на ниві соціального захисту та підтримки найбільш соціально уразливих груп населення Спілка інвалідів «Промінь життя» тісно співпрацює з Новороздільською  міською організацією Товариства Червоного Хреста України, то на свято були запрошені голова - М. Горон та медсестра - Н. Бережецька, які сумлінно виконували свою сестринську справу.

 



Впродовж всього святкування патронажна медсестра МО ТЧХУ Н.Бережецька, спільно з медсестрою міської лікарні, тримали у полі зору стан здоров’я усіх учасників змагання. Вони у будь-яку хвилину були готові до екстреної терапії, але, дякувати Богу, все обійшлось. А інакше і бути не могло, бо люди, які прийшли на свято, хоч і мають проблеми зі здоров’ям, та вони сильні духом і прийшли на змагання у добрій спортивній формі, бо для них такі акції – це вагома подія.

Спілка «Промінь життя» цінує дружню допомогу і ніколи не забуває висловити щирі побажання усім людям доброї волі. От і цього разу, після змагань, приємно було чти з вуст її голови О. Білоус слова подяки Новороздільській МО ТЧХ України.

 

Фото – Новороздільської МО ТЧХУ

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 790 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024