Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 9 » Червоний Хрест і світ: результати соціологічного опитування серед благодійних організацій у Німеччині
12:51
Червоний Хрест і світ: результати соціологічного опитування серед благодійних організацій у Німеччині

СРІБНИЙ  РЕЙТИНГ

 

Німецьке Товариство Червоного Хреста є фаворитом з обслуговування серед усіх благодійних організацій країни. Про це свідчить опитування, проведене соціологами з Кельна у співпраці з Гете-університетом у Франкфурті на Майні та газетою «Die Welt»

Вже два роки підряд соціологи оцінюють якість послуг по всій Німеччині у різних галузях економіки взагалі, та на окремих підприємствах зокрема. В цьому році було досліджено 1256 підприємств із 128 галузей, вибраних для  найбільш об’єктивного визначення рейтингу обслуговування у Німеччині.


В опитуванні взяли не менш, ніж 500 громадян, які протягом 3-х минулих років отримували такі  послуги від служб і працівників Німецького  Червоного Хреста. Вони висловили свою думку при допомозі онлайн - опитування влітку 2012 року. Таким чином визначено у відсотках число клієнтів (Service Experience Score-SES) , які хоча б один раз за останні три роки отримали якісне і дуже якісне обслуговування. Разом з теперішніми клієнтами також були  опитані і колишні клієнти Німецького Червоного Хреста.



Підрахунок показав, що перше місце у рейтингу благодійних організацій упевнено посідає Німецький Червоний Хрест. Його результат – 65, 7%  Це дуже добрий показник серед інших благодійних організацій, які позитивні оцінки в середньому отримали на рівні       54, 6%  Це значний  відрив в оцінці якості послуг від конкурентів за останні три роки.


В загальному підрахунку Німецький Червоний Хрест посів 144-е місце по країні і знаходиться у так званому «срібному рейтингу», тобто серед топ-15 відсотків усіх досліджених підприємств, організацій та інституцій.

Про загальний рейтинг читайте на сайті www.service-champions.de


Прес-бюро Німецького Червоного Хреста. 

Переклад з німецької - волонтери з мовного клубу "Open World": www.openworld.lviv.ua




 Фото - з сайту Червоного Хреста м. Ліхтенфельза

 Джерело - Прес-реліз Німецького Червоного Хреста, Берлін, 30 жовтня. 2012 року, 71/12

 

Переглядів: 807 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024