Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 10 » Червоний Хрест і світ: американські зірки зібрали 23 млн доларів для постраждалих від урагану "Сенді"
10:24
Червоний Хрест і світ: американські зірки зібрали 23 млн доларів для постраждалих від урагану "Сенді"

НЕЗАПЛАНОВАНИЙ КОНЦЕРТ


 Численні американські поп-  і рок-зірки взяли участь у благодійному

 концерті у Нью-Йорку на допомогу жертвам урагану «Сенді».






Як повідомляє агентство DAPD, концерт відкрила співачка Крістіна Агілера.

Зі своїми хітами та композиціями виступили такі знамениті виконавці, як Брюс Спрінгстін, Джон Бон Джові, Біллі Джоел, група Aerosmith, Стінг та інші.

Концерт відбувся 2 листопада в рамках благодійної акції телекомпанії NBS з метою збору коштів у фонд Червоного Хреста, який координує допомогу постраждалим від природної стихії. Виступи зірок транслювалися у прямому ефірі найбільших телеканалів США.

Також мер Нью-Йорка Майкл Блумберг закликав мешканців міста взяти участь у донорських акціях і здавати кров для постраждалих від урагану американців.

«Я сам здам кров. Якщо ви зможете — зробіть це також», — заявив 70-річний мер Нью-Йорка.

Благодійний концерт, на якому виступили відомі американські поп і рок-виконавці зібрав 23 мільйони доларів до фонду допомоги постраждалим від урагану "Сенді" в США. Про це пише журнал US Weekly.

Концерт під гаслом "Ураган Сенді: Єднаймося" було організовано в рамках благодійної акції телекомпанії NBS з метою збору коштів у фонд Червоного Хреста, який координує допомогу мільйонам постраждалих, включаючи надання тимчасових притулків, їжу, медичну і психологічну допомогу. Концерт транслювався в прямому ефірі найбільшими телемережами США.

"Ми неймовірно вдячні і зворушені проявом підтримки тих, хто постраждав. Вдалося зібрати 23 мільйони доларів, і цей екстраординарний результат продемонстрував, як американські громадяни можуть об'єднатися під час біди", - сказала голова маркетингового відділу Червоного Хреста Пегі Даєр.

В організованій телекомпанією NBC студії в Нью-Йорку в п'ятницю, 2 листопада, постраждалих від урагану на сцені морально підтримали такі імениті виконавці як Брюс Спрінгстін, Джон Бон Джові, Крістіна Агілера, Біллі Джоел, група Aerosmith, Sting та інші виконавці.

Зірки американської естради виконали свої найкращі ліричні хіти та музичні балади, зокрема, "Хто сказав, що ти не можеш повернутися додому", "Мрій", "Живучи молитвою", "Боже, благослови Нью-Йорк".

Нагадаємо, ураган "Сенді", до цього лютував у країнах Карибського басейну і забрав життя понад 30 осіб, в ніч на вівторок, 30 жовтня, обрушився на східні штати США. Швидкість вітру зараз досягає 105 кілометрів на годину.

Найсильніший удар стихії припав на штати Нью-Йорк, Нью-Джерсі і Пенсільванія. За останніми даними, жертвами урагану в США і Канаді стали майже 100 людей.

 

Фото - dw.de

Джерела - http://vgolos.com.ua/svit/news/2220.html;

http://ukranews.com/uk/news/culture/2012/11/04/82724

 

 

Переглядів: 871 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024