Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 13 » Чотири медичних заклади у Львові лікуватимуть онлайн
20:23
Чотири медичних заклади у Львові лікуватимуть онлайн

ІНТЕРНЕТ І МЕДИЦИНА


 У межах всеукраїнського пілотного проекту "Створення 

 національної телемедичної мережі” експерти через "Скайп" 

 консультуватимуть своїх пацієнтів.







Такі нововведення чекають на обласну клінічну лікарня, що на вулиці Чернігівській, 7, обласний онкодиспансер -- вул. Єфремова, 59, комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги -- вул. І.Миколайчука, 9, та дитячу клінічну лікарню -- вул. П. Орлика,4.

Як розповів Антон Скрипник, менеджер продуктів підрядної компанії, за мету розробники ставили зменшити черги та автоматичні помилки лікарів.

"Першочергово беремо всі аналізи пацієнта в електронному форматі, передаємо віддаленому лікарю і він робить попередні висновки через "Скайп" щодо діагнозу й лікавання, -- додав пан Скрипник. -- А медик на місці проводить додатковий огляд і дає запитання -- так можна зробити грамотну консультацію та висновки”.

Окрім того, в електронному форматі обоє лікарів матимуть "деревовидну" систему оглядів. Завдяки їй лікар при огляді не забуватиме деталей -- це зменшує кількість помилок та пришвидшує огляд.

Як зазначив Антон Скрипник, заповнювати дані вручну більше не буде потреби -- на клавіатурі в програмі є система, яка зменшує час введення інформації. Її може бачити лікар-консультант з іншої сторони "Скайпу".

акож в рамках цієї програми ми маємо інший важливий пілотний проект – в дитячій лікарні на Орлика – повна інформатизація. Це передбачає створення електронної карти пацієнта», - зазначив Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові.

«Інформатизація в лікарнях є важливою, тому що документи ніколи не загубляться. Тому що вся необхідна інформація для передачі одного лікаря іншому – це передача всього пакету в потрібний момент. В перспективі ми хочемо, щоб і пацієнти мали доступ до своїх даних», - підсумував Антон Скрипник, менеджер продуктів компанії «Елекс».

Нагадаємо, 15 листопада у Львові стартує другий міжнародний форум «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців». Е-урядування дозволить у режимі он-лайн записатися на прийом до посадовця, зробити звернення, оплатити комунальні послуги тощо.

Додамо, що презентують проект у четвер на міжнародному форумі "Електронне урядування -- відкрита влада для мешканців”.

Джерело - http://lvivexpres.com/news/2012/11/13/37142

 

Переглядів: 742 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024