Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 15 » Червоний Хрест Львівщини - учасник штабних навчань у ЛОДА на випадок надзвичайних ситуацій взимку
16:45
Червоний Хрест Львівщини - учасник штабних навчань у ЛОДА на випадок надзвичайних ситуацій взимку


НАЗУСТРІЧ  ЗИМОВИМ  ВИПРОБУВАННЯМ


Сьогодні, 15 листопада, під керівництвом заступника голови Львівської обласної державної адміністрації

Михайла Янковського розпочалось командно-штабне навчання Львівської територіальної підсистеми 

Єдиної державної системи цивільного захисту на тему: «Координація діяльності органів управління та

формувань територіальних ланок Львівської територіальної підсистеми ЄДСЦЗ при можливих 

надзвичайних ситуаціях у зимовий період».У ній взяв участь голова Львівської ОО ТЧХ України 

Валентин Мойсеєнко.

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, участь у даному заході беруть керівники органів управління та сил цивільного захисту Львівської області, обласних, районних та міських спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємств, установ та організацій, обласні, районні і міські комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Навчання відбудеться у три етапи: І – приведення органів управляння в готовність до дій в умовах загрози виникнення надзвичайних ситуацій в зимовий період, ІІ – робота органів управління в умовах виникнення загрози НС, ІІІ – робота органів управління в умовах виникнення реальної надзвичайної ситуації.

Під час проведення І та ІІ етапів командно-штабного навчання, заступник голови облдержадміністрації Михайло Янковський наголосив, що головним завданням на сьогодні є навчитись приймати правильні рішення у випадку надзвичайних ситуацій під час зими. «Ми повинні провести ці навчання на високому організаційному рівні, вжити усіх необхідних заходів для того, щоб передбачити можливі наслідки несприятливих погодних умов», – зазначив він.

Михайло Янковський також зазначив, що навчання відбуватимуться згідно із розробленим планом-сценарієм і відповідно до ввідних, які були надіслані усім начальникам цивільного захисту районів, міст обласного значення, обласних спеціалізованих служб цивільного захисту.

Начальник Головного управління надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко проінформував присутніх про особливості проведення даного навчання, повідомив про ситуацію, яка може скластись в області внаслідок погіршення погодних умов. Також було перевірено готовність усіх служб цивільного захисту та аварійних формувань, уточнено питання взаємодії між органами управління всіх ланок та служб.

Олексій Титаренко також повідомив, що ІІІ завершальний етап навчань, відбудеться сьогодні о 16.00, коли буде проведено детальне моделювання низки можливих надзвичайних ситуацій, а також шляхи вирішення та реагування на них відповідних служб.


Джерело - http://zik.ua/ua/news/2012/11/15/379028


Переглядів: 718 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024