Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 20 » Молодіжна програма Червоного Хреста – у дії: тематичний вечір «За здоровий спосіб життя»
21:46
Молодіжна програма Червоного Хреста – у дії: тематичний вечір «За здоровий спосіб життя»

ЮНІСТЬ  ПІЗНАЄ  СВІТ


 У філії №24 центральної бібліотечної 

 системи для дітей м. Львова, 20 листопада, 

 відбувся тематичний вечір «За здоровий

 спосіб життя».










Такі акції проходять в усіх школах Личаківського району м. Львова. Вони присвячені міжнародному Дню боротьби з ВІЛ/СНІД, який світова громадськість буде відзначати 1 грудня.



 Учасниками заходу стали учні 8 «А» класу СЗШ-49 м. Львова на чолі з класним керівником, вчителькою хімії Галиною Степанівною Возняк (на фото - у центрі).



Вони запросили на акцію медичну сестру Личаківської РО ТЧХ м. Львова Надію Бучковську, яка у доступній формі розповіла старшокласникам про шкідливість наркотиків, тютюну, алкоголю для підліткового організму, який знаходиться у стадії формування. Свою розповідь вона ілюструвала брошурами і буклетами, зокрема «ВІЛ через дружбу не передається», «Що треба знати про інфекції, які передаються статевим шляхом» та ін.



Про здоровий спосіб життя в індивідуальних бесідах із старшокласниками багато цікавого розповіла психолог СЗШ - 49 Мирослава Петрівна Якубечко (на знімку – крайня справа). Її співрозмовниками були восьмикласниці Валентина Бачинська  та Тетяна Шушаріна..



Завідуюча бібліотекою Ольга Володимирівна Бубняк, яка разом з дітьми багато зусиль доклала до виготовлення плакатів і панно на тему антиалькогольної і антитютюнової пропаганди, представила учасникам дійства юного флейтиста, учня 2 класу музичної-школи інтернат ім.Соломії Крушельницької – Микину Сенчова. Хлопець зіграв папурі з різих музичних творів і отримав заслужені оплески.



 Тож у цій школі, можна сподіватися, паростки здорового життя дадуть надійні ростки. А сигарети, алкоголь, наркотики - залишаться  

 поза  їх життям.


Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 1011 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024