Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Листопад » 22 » Авіакомпанія «TUIfly» пожертвувала 45 000 євро Німецькому Червоному Хресту для допомоги Судану і Пд.Судану
01:58
Авіакомпанія «TUIfly» пожертвувала 45 000 євро Німецькому Червоному Хресту для допомоги Судану і Пд.Судану

                                                                                                      ПОВІТРЯНІ  ПОЖЕРТВИ 



Авіакомпанія «TUIfly» зібрала у своїх 

пасажирів пожертвувань на загальну суму

€ 45,000, які призначені  для благодійних

проектів Червоного Хреста Німеччини

в Судані та Південному Судані.







           На знімку: керуючий директор авіакомпанії "Тulfly"Фрідріх Кепплер (справа) та менеджер відділу катастроф Німецького Червоного Хреста Фрідріх Йогнен

Керуючий директор авіакомпанії-жертводавця Фрідріх Keпплер у вівторок, 21 листопада, прибув увечері в Берлін, щоб передати пожертвування керівництву Червоного Хреста. Ці кошти були зібрані у кінці літа 2012 року на борту літака TUIfly, який перевозив туристичні групи на відпочинок у різні напрямки світу. Це сьомий за рахунком збір коштів авіакомпанії на користь Червоного Хреста, зокрема для допомоги біженцям із зони збройних конфліктів у Судані та Південному Судані. 

Збір коштів на борту літака TUIfly проводився за всіма правилами соціального менеджменту: кожен рейс приносив якусь невелику суму пожертв, тому що на борту стюардеси демонстрували пасажирам фільм про проекти Червоного Хреста Німеччини у Судані та Південному Судані, які переконували глядачів – тим людям вкрай потрібна допомога, щоб вони вижили. 

Значна частина населення Судану і Південного Судану страждає від відсутності медичної допомоги. У сільській місцевості ситуація у системі охорони здоров'я має особливо важливе значення. З 2003 року Німецький Червоний Хрест забезпечує її належне функціонування за рахунок розвитку основних центрів охорони здоров'я в багатьох регіонах країни, особливо у тому плані, щоб тут не було проблеми хоча б з надання первинної медичної допомоги.

Крім того, співробітники Червоного Хреста бачать, що посуха і неврожай загрожують селянам голодом, тому пропонують їм прогресивніші агрокультурні методи обробітку землі, які дозволяють вирощувати високі врожаї, але інших сільськогосподарських культур. Для цього у них напоготові є й інструменти, насіння та добрива.

Німецька авіакомпанія співпрацює з Німецьким Червоним Хрестом з 2005 р. За ці роки в загальній скарбничці пожертв назбиралося майже 450 тисяч євро.

Президент д-р Рудольф Сайтерс (Seiters) подякував від імені Червоного Хреста Німеччини жертводавцям і підкреслив: «Для нашої роботи важливо те, що у нас є партнери, які підтримують нас в довгостроковій перспективі, причому регулярно і надійно. Авіакомпанія «TUIfly» показує вражаючі і серйозні результати, що свідчить про їх відповідальність перед страждаючим народом Судану і Південного Судану. Спасибі вам за допомогу. Її  потрібно продовжувати і надалі". 

Фрідріх Keпплер, у слові-відповіді, зазначив:"У цьому році значну суму пожертвувань ми зібрали не тільки для допомоги Судану і Південному Судану, але і для біженців у Демократичній Республіці Конго. Ми дякуємо всім нашим пасажирам за їх щедру готовність допомогти ". 

Зв'язатися з прес-службою Німецького Червоного Хреста можна: 

Д-р Дітер Шютц 
Тел 030 85404 158 
schuetz@drk.de 

Фредрік Barkenhammar 
Тел 030 85404 155 
barkenhf@drk.de 

Додаткова інформація для преси можна знайти 
http://www.drk.de/presseinfo 

Клацніть тут для сайту DRC 
http://www.drk.de 

Фото – з сайту Німецького Червоного Хреста

Джерело – прес-реліз Німецького Червоного Хреста, Берлін, 21 листопада 2012 р., №78/12 

Переглядів: 702 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024