Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Грудень » 3 » У Дрогобичі 3 грудня - відзначили активістів громадських організацій, які опікуються інвалідами
15:36
У Дрогобичі 3 грудня - відзначили активістів громадських організацій, які опікуються інвалідами

СВЯТО   МИЛОСЕРДЯ

У Дрогобичі з нагоди Міжнародного дня інвалідів відбулася урочиста зустріч представників влади з активістами громадських та благодійних організацій міста, які опікуються людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомив кореспондент ІА ZIK.

Урочистість відбулась у приміщенні Центру душпастирства молоді УГКЦ. Присутніх привітав секретар міської ради Тарас Метик. У своєму зверненні він відзначив плідну роботу організацій інвалідів, висловив слова вдячності за сумлінну працю та побажав їм та їхнім родинам добра, злагоди, порозуміння і згуртованості.

У ході урочистої частини грамотами і подяками міської ради за подвижницьку діяльність та усвідомлене відчуття відповідальності за долю неповносправних відзначено активістів громадських та благодійних організацій міста, 13 з яких нагороджено цінними подарунками (годинниками, мобільними телефонами).

На урочистість було запрошено представників Центру дозвілля для молоді з особливими потребами «Дивовижні долоні». Центр відвідує 19 молодих людей з фізичними та розумовими вадами, кожному з яких міською владою було підготовлено набори для розвитку їхніх творчих здібностей. Крім того, керівник Центру Людмила Смолень отримала для дітей набір посуду.

Після завершення офіційної частини було розпочато концертну програму. Справжнім подарунком присутнім став виступ учасників хору Дрогобицької духовної семінарії «Оранта»  та Народного ансамблю скрипалів «Чарівні мелодії». Своє мистецтво дарували учні загальноосвітніх шкіл № 4 та 14, інші творчі колективи міста.

Неабияким святом для присутніх цього разу стала презентація виробів декоративного мистецтва, авторами яких є члени добровільного товариства захисту дітей-інвалідів «Надія», центрів «Реабілітація інвалідів» та «Дивовижні долоні». Увагу привертали до себе неповторні вишиті картини, вироби з бісеру, аплікації та інші різноманітні творчі здобутки сильних духом людей.

На завершення учасників заходу запросили за святковий стіл.

На зустрічі були присутні зарубіжні гості, які високо оцінили співпрацю місцевої влади, благодійних та громадських організацій, спрямовану на задоволення потреб інвалідів.

Джерело - http://zik.ua/ua/news/2012/12/03/381836

Переглядів: 663 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024