Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Грудень » 8 » Конкурс найкращих журналістських робіт про Німецький Червоний Хрест
11:51
Конкурс найкращих журналістських робіт про Німецький Червоний Хрест

БРЕМЕН  ІНІЦІЮЄ І НАГОРОДЖУЄ


Вже всьоме товариство Червоного Хреста Німеччини оголошує по всій території країни премію в сфері ЗМІ на 2013 р. Премія оцінює журналістські роботи, які висвітлюють принципи і діяльнімть Червоного Хреста. Офіційно допускаються роботи, які друкувалися, були передані  по радіо чи телебаченню. Кінцевий термін надсилання робіт-31 грудня 2012 р.





Премія в сфері ЗМІ товариства Червоного Хреста Німеччини становить 10 тисяч євро. Пожертвування  на цей приз дають місцеве Товариство Червоного Хреста міста Бремена, за підтримки ощадної каси їхнього міста. Роботи буде провіряти незалежне журі від Червоного Хреста. Для подання заявки можливі різні форми журналістських робіт: інформаційні повідомлення, нариси, коментарі та репортажі.

До кандидатів, що подають заявки, прохання: надсилати 10 копій всіх документів. Від кожного адресата може бути розглянута тільки одна робота.

Нагородження переможців відбудеться у 2013 р. у Всесвітній день Червоного Хреста у присутності президента товариства Червоного Хреста Німеччини доктора Рудольфа Сайтерса у Бремені. Детальніша інформація про премію за адресою: www.drk-bremen.de/aktuelles/drk-medienpreis.html

Журналісти, які в цьому зацікавлені, можуть подати заявки зі своїми працями безпосередньо в місцевому об'єднанні Червоного Хреста в м. Бремені.

Контакти:

Товариство Червоного Хреста Німеччини

місцеве об'єднання у м. Бремен

Вернер Георгі

Вулиця Вахманштрасе, 9 (досл. охоронець)

28209 Бремен

Телефон: 0173/6080959

Е-мейл: medienpreis@drk-bremen.de


Довідка:

Бремен відомий всьому світу завдяки бременським музикантам. Пам'ятник бременським музикантам, створений скульптором Герхардом Марксом і встановлений в 1951 році, стоїть в центрі міста Бремена і є символом міста. Бронзова скульптура являє собою головних героїв історії: осла, собаку, кота і півня, що стоять один на одному у формі піраміди.



У центрі міста Ринкова площа, яка є однією з найкрасивіших в Європі. Середньовічна ратуша і статуя хранителя міста Роланда перед нею входять до списку всесвітньої спадщини Юнеско.




Одна з найзнаменитіших в Бремені вулиць - Беттхерштрассе (Böttcherstraße) завдовжки в 100 метрів складається всього з 7 будинків. У будівлях XVI в., які самі по собі є пам'ятками архітектури, розташувалися звонарниця, три музеї, галерея і театр.




У старому місті є район Шнор, де збереглися старі будинки. На території Бременського університету знаходиться науковий центр Універсум (Universum). Це музей науки, де кожен відвідувач може сам торкнутися і спробувати в дії приблизно 250 експонатів.




У центрі Бремена (за залізничним вокзалом) розташований Міський парк (Bürgerpark), де є маленький зоопарк, в якому в загонах живуть домашні тварини: свині, качки, альпаки, морські свинки.




Бремен знаходиться в самій маленькій землі Німеччини, що носить таку ж назву. До складу землі входить всього два міста Бремен і Бременхафен. Місто є найбільшим в Германії експортером пива.



Переклад з німецької - члени мовного клубу у Львові  "OpenWorld" - www.openworld.lviv.ua

Фото - http://www.pizzatravel.com.ua/ukr/nimechchina/4/bremen

Джерело -  прес – реліз Німецького Червоного Хреста, м.  Берлін,  5  грудня  2012 р.,  № 83/12

 

 

Переглядів: 832 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 0
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024