Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2012 » Грудень » 26 » Червоний Хрест і шоу-бізнес: новорічні сукні Мадонни, Леді Гаги, Ріанни та ін. «зірок» сцени, кіно і телебачення
02:09
Червоний Хрест і шоу-бізнес: новорічні сукні Мадонни, Леді Гаги, Ріанни та ін. «зірок» сцени, кіно і телебачення

МОДА  НА  «ЯЛИНКОВИЙ»  СТИЛЬ 


Добродійність - у моді серед зірок шоу-бізнесу. Легендарна Мадонна, 


наприклад, нещодавно  у "Madison Square Garden" дала благодійний


концерт. Фоторепортери зробили знімок  у  той  момент,  коли 


співачці під  час концерту  на сцену  глядачі почали скидати гроші.







Не стоять осторонь від добродійності інші «зірки» шоу-бізнесу.  Так, Леді Гага,  переказала днями  1 мільйон доларів Червоному Хресту для допомоги постраждалим від урагану «Сенді».  Тріумфатор "MTV EMA" Джастін Бібер віддає на доброчинність по 1 долару з кожного проданого квитка на свої концерти. Ріанна надіслала постраждалим від урагану спальні мішки, а ще зібрала для них пожертви на презентації  свого нового  музичного альбому. Список можна продовжити. (Про один з благодійних концертів зірок шоу-бізнесу у розтерзаному тайфуном "Сенді" Нью-Йорку  див. на стор. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-11-05-921).


Зрозуміло, що свою благочинну  діяльність  актори, працівники телестудій,  іноді,  суміщають зі святами, фестивалями, концертними турне.  Новий рік і  Різдво Христове - прекрасна нагода для доброчинності і підтвердження  свого сценічного образу. Щоб фани не розчарувалися  у своїх улюбленцях, модельєрам   прийшлося добре поламати голову, у  чому  їх  імениті замовники зустрінуть Новий  2013 рік.

 

Британський таблоїд  «The Daily Mail»  при відкрив цю  таємницю. У  цьому сезоні  домінуючим стане «ялинковий»  стиль. 

 

 


«У лісі-лісі темному,  де ходить хитрий лис,  росла  собі  ялиночка,  і зайчик з нею ріс…». Якщо у дитячій пісенці слово  «ялиночка» замінити  на  Мадонну, то зміст фрази не загубиться (співачка у  цій сукні така ж  пухнаста, зелена, і струнка).



 

Якщо  вбрання Мадонни схоже на ялинку,  котра росте  у  лісі,  то образ телевізійної ведучої  Емми  Форбс інший.  Він відображає ту  саму ялинку, але  вже під час новорічного свята, всю у гірляндах, кульках, іграшках.


 

На  декор новорічної ялинки, переважно, витрачають сотні метрів  електричних  гірлянд. Пошиття ж  новорічної сукні для Кейт Хадсон  виявилося менш затратним:  всього кілька метрів розцяцькованої тканини, а ефект майже такий же. 



 

Традиційну  білосніжну пуххнасту гірлянду декоратори використовують рідко, зате модельєрів вона надихає на модні шедеври. Прикладом цього  може бути сукня  Ріанни:  не зовсім, безперечно,  модне, зате достойне називатися шедевром.


 


У різний час Леді Гага виходила на публіку  у різних платтях: то  у пошитому з мяких іграшок, то  з туш  м’яса, то  в образі американської  різдвяної ялинки. Дизайнери-модельєри  продовжують пошук. Цьогорічне плаття – ще один крок у  їх пошуках.


 


Холлі Веленс,  - телеведуча  з  Австралії, вирішила дослівно не цитувати вигляд новорічної  ялинки і відмовилася  від величезної традиційної зірки, яка увінчує  різдвяне дерево. «Тема не розкрита!»  - протестують  дизайнери інтер’рів.

 

 

«І  ось вона,  на  свято вже прийшла, і  багато радості та втіхи діткам принесла!»  Що й  казати,  сукня британської комедійної  актриси Сью Поллард насправді всіх дуже  добре розвеселила..


 

Дизайнери інтер’єрів важають правилом доброго тону використовувати для оздолення ялинкові  прикраси того ж кольору, що і саме дерево.  Їм залишилося тільки переконати у  цьому  стилістів і модельєрів співачки Флоренс Уешл.


 

«Скільки на ялиночці блискучих кульок, пряників й горіхів золотих…». Точніше про сукню Періс Хілтон і годі сказати.


 

На прем’єру  останнього фільму про Гаррі Потера стилісти (треба  сподіватися,  що актриса не сама вибирала сукню) одягли Емму  Уотсон  у кращих традиціях новорічної ялинки. «Добре, що хоч не в образі  снігової баби», -  погодилися  з їх вибором колеги  Емми по  майданчику для кінозйомок.

Джерело - http://www.woman.ru/fashion/celebrities/article/88564/

 

Переглядів: 1274 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 12:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024