Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 4 » У наших колег: Світловодська МРО ТЧХ Кіровоградської області працює над проектом «Турбота про хворих»
11:34
У наших колег: Світловодська МРО ТЧХ Кіровоградської області працює над проектом «Турбота про хворих»

ХТО  ПІДСТАВИТЬ  ПЛЕЧЕ?



В 2012 р. Світловодською міськрайонною організацією

Товариства Червоного Хреста України реалізовано

перший етап проекту «Турбота про хворих»:

у Світловодській центральній районні лікарні

дві палати – в реанімаційному та пологовому

відділеннях, які обладнано багатофункціональними

ліжками з електрокеруванням.




Крім того, неврологічне відділення Світловодської ЦРЛ отримало засоби, які полегшують перебування хворих після інсульту, тощо:  візки для купання, крісло-унітаз, ходунки, ортопедичні матраци. До дитячого відділення передано візок для купання та перевезення хворих, до хірургічного та травматологічного відділень – ортопедичні матраци. Світловодська МРО ТЧХУ постійно допомагає лікарні миючими засобами, гумовими рукавичками, захисними масками та засобами особистої гігієни.

На жаль, на поклик червонохрестівців про допомогу в реалізації проекту «Турбота про хворих» в м. Світловодську не відгукнулась жодна особа, жодна організація чи партійний осередок, крім СП ТОВ «Світловодськпобут», яке надало допомогу в перевезенні спеціалізованих засобів для хворих та ортопедичних матраців.

Велику роль в реалізації проекту «Турбота про хворих» зіграв головний лікар Світловодської ЦРЛ Д.В.Моісеєнко, за що йому окрема подяка.

Незважаючи на всі негаразди, Світловодська МРО Товариства Червоного Хреста України має на меті продовжувати реалізацію проекту «Турбота про хворих», і в 2013 році планує не тільки збільшити кількість сучасних засобів догляду за хворими в Світловодській ЦРЛ, а й частково забезпечити цими засобами ФАПи Світловодського району, що на Кіровоградщині. Маємо добру надію, що хоча б другий етап програми «Турбота про хворих» буде реалізовано за участі та з допомогою небайдужих спонсорів. Спільними зусиллями ми досягнемо кращих результатів і люди міста Світловодська нарешті відчують справжню турботу про себе.

 

Фото – з сайту Світловодської МО ТЧХ Кіровоградської обл

Джерело – сторінка Світловодської МО ТЧХ у Facebook

 

Переглядів: 691 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024