Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Запрошуємо до участі у Конкурсі «Благодійна Львівщина - 2012»
13:01
Запрошуємо до участі у Конкурсі «Благодійна Львівщина - 2012»

ШАНОВНІ  БЛАГОДІЙНИКИ!

 

Конкурс «Благодійна Львівщина» заснований ВБО «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.

 



Організатором регіонального конкурсу виступає ГО «САМІ», співорганізаторами є: ГО «Центр ділового партнерства», «Благодійний фонд імені Марії Заньковецькою», «Інститут екуменічних студій» УКУ, відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради.

До наглядової ради входять:

Федір Стригун (художній керівник театру ім. Марії Заньковецької) – голова

Оксана Караванська (провідний український дизайнер)

Мирослав Маринович (віце-ректор УКУ)

Тарас Возняк (громадський діяч)

 До конкурсної комісії входять:

Павло Хобзей  (віце-ректор УКУ) – голова

Андрій Мацяк (генеральний директор театром  ім. Марії Заньковецької)

Андрій Іонов (підприємець, громадський діяч)

Ігор Герич (доктор медичних наук, професор кафедри загальної хірургії ЛНМУ ім. Данила            Галицького)

Тетяна Левандовська (голова правління ГО «Мелодія життя»)

Андріан Гутник (голова спостережної ради «ЗАТ КВВС»)

Діана Гайворонюк (керівник PR та креативного відділу ФМ «Галичина»)

Ірина Цицак (головний редактор газети «Львівська пошта»)

Параскевія Дворянин (шеф-редактор новин «Наш репортер» на Новому Каналі)

У конкурсі «Благодійна Львівщина» можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня поточного року. Визначення переможців відбувається в період з 1 лютого по 20 лютого наступного року. Нагородження переможців пройде 1 березня.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно подати в Оргкомітет заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.sami.nashlviv.com www.vboabu.org.ua, або за запитом на адресу blagodijnyk.lviv@gmail.com. Заповнену конкурсну заявку слід надіслати електронною поштою на адресу blagodijnyk.lviv@gmail.com. До заявки можна додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту.

У конкурсі передбачені десять номінацій і три спеціальні номінації. Конкурсні номінації такі:

Благодійник: компанія – великий бізнес – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності суб’єктів підприємництва, що мають ознаки великого бізнесу згідно чинного законодавства України.

Благодійник: компанія – середній бізнес – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності суб’єктів підприємництва, що мають ознаки середнього бізнесу згідно чинного законодавства України.

Благодійник: малий бізнес (в т.ч. фізична особа – підприємець) – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності фізичних осіб – підприємців та суб’єктів підприємництва, що мають ознаки малого бізнесу згідно чинного законодавства України (а також зареєстровані у визначеному порядку фізичні особи – підприємці).

Благодійник: фізична особа – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності фізичних осіб – громадян України, осіб без громадянства, громадян інших країн, які надавали фінансові та нефінансові пожертви за власний рахунок на території Львівської.

Благодійник: благодійний фонд (організація) – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності благодійних фондів (організацій), що працюють на території Львівської області.

Благодійник – неурядова організація – у номінації розглядаються конкурсні заявки щодо благодійної діяльності громадських організацій (крім дитячих та молодіжних), галузевих об’єднань підприємств, інших об’єднань громадян, зареєстрованих згідно чинного законодавства, та неформалізованих спільнот громадян.

Благодійник: дитяча або молодіжна організація (спільнота) – у номінації розглядаються заявки щодо благодійної діяльності та/або суспільно важливих ініціатив формалізованих або неформальних дитячих та молодіжних організацій (спільнот).

Благодійна акція року – у номінації розглядаються заявки щодо проведених протягом року акцій, спрямованих на розвиток, популяризацію, підтримку благодійності в Львівській області.

Спеціальні номінації:

Ефективне використання благодійної допомоги – у номінації розглядаються заявки щодо відзначення тих реципієнтів, які найбільш раціонально, ефективно, публічно використовують залучені ресурси для реалізації благодійних програм.

Благодійність у медіа – у номінації розглядаються заявки щодо кращого висвітлення  та популяризацію благодійності ЗМІ у Львівській області.

Інновації в благодійності – у номінації розглядаються заявки щодо відзначення благодійних фондів (організацій), які при пошуку та використанні ресурсів використовують оригінальні інноваційні інструменти та механізми.

Крім цього, оргкомітет  відзначить активних діячів соціально-благодійних сфер спеціальною нагородою —«Львів соціальний», що втретє відбудеться у Львові.

Відповідальна особа: 

Андрій Породко (032) 253 0 252 – голова оргкомітету конкурсу «Благодійна Львівщина» 2012

 

 Прес – служба Львівської ОО ТЧХ Україи

Переглядів: 664 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 21:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024