Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 9 » У наших партнерів: 9 лютого відбулася звітно-виборна конференція Українського Лікарського Товариства у Львові
20:48
У наших партнерів: 9 лютого відбулася звітно-виборна конференція Українського Лікарського Товариства у Львові

                            ПОРА  ПІДСУМКІВ І  НАКРЕСЛЕННЯ  ПЕРСПЕКТИВ

 

Сьогодні, 9 лютого, відбулася звітно-виборна конференція Українського Лікарського Товариства у Львові.

  У порядку денному стояли такі питання:

1.     Звіт голови УЛТ у Львові за 2011-2012 рр.

2.     Звіти голів комісій.

3.     Звіт скарбника за 2012 р., кошторис УЛТ у Львові на 2013р.

4.     Звіт контрольно-ревізійної комісії УЛТ за 2012 рр.

5.     Обговорення звіту.

6.     Затвердження нових членів УЛТ.

7.     Обрання Голови, Головної Управи, Голів комісій УЛТ у Львові.

8.     Представлення програми "УЛТ - велика родина" та її партнерів.

9.     Різне.

Делегати конференції заслухали і обговорили звіт голови УЛТ доктора медичних наук Андрія Базилевича. 



Новим головою Українського Лікарського Товариства у Львові на альтернативній основі  обрано головного лікаря Лічниці

ім. А. Шептицького Володимира Семеніва (на знімку). Вступаючи в нову посаду, він подякував делегатам за високе довір"я і склав 

присягу керманича УЛТ. 

     

     Володимир Остапович Семенів - народився у Львові 26 січня 1962 ро­ку.

У 1979 році закінчив із золотою медаллю середню школу, а у 1986 ро­ці - із відзнакою Львівський держав­ний медичний інститут (тепер ЛНМУ ім. Данила Галицького). Після навчання в клінічній орди­натурі з внутрішніх хвороб (1986-1988 рр.) працював у від­ділі функціональної діагностики Львівського обласного діагностичного центру. З 1992 року працює у Шпиталі іме­ні Митрополита Андрея Шептицького, займаючись лікуваль­ною роботою (терапія, кардіологія), ультразвуковою діагнос­тикою і менеджментом (з 2000 р. - адміністратор, з 2002 р. - керівник медчастини).

У 1995-1996 роках проходив навчання в медичній школі університету міста Піза (Італія), де нострифікував медичний диплом (100 балів зі 110).

Багатолітній член Українського лікарського товариства у Львові, член Головної управи і заступник голови УЛТ у Львові в 2007-2011 роках.

Був радником Папської Комісії з питань охорони здоров’я (2001-2010 рр.), президентом благодійної громадської орга­нізації «Львівський Клуб Левів» (2005-2008 рр.). З 2008 ро­ку - член історичного клубу «Холодний Яр».

Вільно володіє італійською, польською і англійською мовами. У 1996-2003 рр. був членом редколегії щомісячно­го журналу перекладних статей " Медицина світу”, де перек­ладав з англійської та італійської.

Коло його уподобань - література, історія, генеалогія, релігієзнавство, туризм.

Одружений, виховує доньку.

    Із співдоповідями виступили голови комісій і осередків УЛТ: Олег Іванців, Олександра Луць, Володимир Синиця, Орест Тушницький, 

Анна Гаврилюк, Аретій Кравець, Олександр Канчалаба, Зеновій Масний, Орест Лярчук..  


      У конференції взяли участь і виступили: заступник начальника Департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак, голова

      Старосамбірського осередку УЛТ Василь Савенко, голова Львівського об'єднання ветеранів Другої світової війни Богдан Винниченко, 

      лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "ОХМАТДИТ" Василь Штибель,  лікарі Володимир Семенів, Андрій Базилевич, голова 

      Личаківської РО ТЧХ м. Львова Ірина Апостолюк.   

Вступне слово до презентації проекту «Програма лояльності: велика родина» виголосив член УЛТ Андрій Іванців.Саму ж презентацію зробила працівник компанії "!Фест" Ірина Завербна.


Р Е З О Л Ю Ц І Я

ЗВІТНО-ВИБОРНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

УЛТ У ЛЬВОВІ

 

Заслухавши та обговоривши звіт Головної управи УЛТ у Львові за 2008-2012 роки, конференція пос­тановляє:

 

1.Діяльність Головної управи та постійних комісій проводилась згідно зі Статутом УЛТ і була спрямована на підтримання традицій української медицини, при­щеплення медикам засад лікарської етики, залучення їх до членства і активної роботи в товаристві, на соціальний та юридичний захист лікарів, що дає об’єктивні підстави оцінити роботу голови товариства та його Го­ловної управи, а також комісій товариства як позитивну.

2.УЛТ потрібно продовжувати брати активну участь у розвитку вітчизняної системи охорони здоров’я, по­всякчас аналізуючи перебіг реформування медицини, подавати свої пропозиції щодо концепцій її подальшо­го функціонування, рішуче виступати проти тих можли­вих змін, які могли б погіршити якість та доступність медичної допомоги населенню.

3.Члени УЛТ у своїй повсякденній роботі повинні активно пропагувати здоровий спосіб життя, стимулю­вати населення до регулярного проходження профілак­тичних оглядів, особливу увагу приділяючи дітям та підліткам.

4.Членам УЛТ слід брати активну участь у роботі атестаційних комісій, спільно із науковцями ЛНМУ ім. Да­нила Галицького регулярно проводити сертифікатні науково-практичні конференції для лікарів Львова та області, вести систематичну працю з прищеплення лі­карям засад медичної деонтології, співпрацювати із «Школою біоетики» УКУ, активно боротися із зловжи­ваннями у лікарському середовищі, забезпечувати юри­дичний та соціальний захист медиків, насамперед що­до достойної оплати їх праці, активно виступати проти необґрунтованих звинувачень щодо професійної діяль­ності лікарів у ЗМІ.

5. Дотримуючись історичних традицій УЛТ, членам товариства треба брати активну участь у суспільному житті на засадах українського патріотизму, в побудові громадянського суспільства, у висуванні кандидатів у виборні органи влади різних рівнів та на керівні посади в системі охорони здоров’я, тісно співпрацювати з депутатами-медиками.

6.Члени товариства зобов’язані продовжувати ак­тивний захист української мови як єдиної державної, боротися з її витісненням у веденні медичної докумен­тації.

7.Потрібно надалі сприяти організації нових осеред­ків УЛТ, поглиблювати та зміцнювати ділову співпрацю між ними та Головною управою.

8.Враховуючи безсумнівну важливість видання ча­сопису товариства «Народне здоров’я», слід забезпе­чити розповсюдження його через передплату всіма членами товариства, заохочувати їх до співпраці з ча­сописом. Членам УЛТ активніше співпрацювати із ЗМІ різного рівня, публікуючи там актуальні санітарно-про­світницькі матеріали, даючи рішучу відсіч псевдоцілителям.

9.Необхідно продовжувати та поглиблювати співп­рацю із ВУЛТ та СФУЛТ, покращити професійну співп­рацю з лікарями діаспори.

10.Доручити новообраній Головній управі ініціюва­ти клопотання щодо надання Львівській обласній клі­нічній лікарні імені видатного українського лікаря Мар’яна Панчишина.

11.Враховуючи, що у 2013 році минає 100 років від дня народження професора Олександра Васильовича Коваля і 95 років від дня народження професора Любомири Антонівни Луцик - Почесних членів УЛТ у Львові, засновників стоматологічного факультету ЛНМУ ім. Да­нила Галицького та сучасної львівської стоматологічної наукової школи, Головній управі ініціювати клопотання перед ректоратом ЛНМУ про встановлення пам’ятної таблиці на корпусі Медичного стоматологічного центру університету.

 

9 лютого 2013 року.


  Фото – Ірини Апостолюк

  Прес - служба Личаківської РО ТЧХ  м. Львова

 

 

Переглядів: 2044 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 15:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024