Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Матеріали звітно-виборної конференції УЛТ у Львові: з виступу голови осередку УЛТ у Старому Самборі Василя Савенка
17:54
Матеріали звітно-виборної конференції УЛТ у Львові: з виступу голови осередку УЛТ у Старому Самборі Василя Савенка

ЛІКАРІ  НЕ ЛИШЕ ЛІКУЮТЬ, АЛЕ Й ПРИНОСЯТЬ РАДІСТЬ


Осередок УЛТ у Старому Самборі, до якого входить 70 лікарів району, вже не перший рік є бажаним гостем у Лаврівському дитячому будинку. І не лише тому, що мета організації - збереження та зміцнення здоров’я людей шляхом вирішення професійних, соціальних та етичних проблем, пов'язаних із лікарською практикою. Справа у тім, що одним з основних завдань УЛТ є і громадська діяльність, допомога потребуючим.


    Кілька років тому товариство започаткувало справу ме­дичного шефства над вихованцями дитячого будинку в Лав­рові. Протягом цих років зроблено чимало. Окрім солодких подарунків у час зимових свят, лікарі подарували дитячому будинку відеокамеру та бойлер. Головна управа УЛТ орга­нізувала конкурс-виставку дитячих малюнків, нагородою за участь в якому була цікава та змістовна екскурсія древнім містом Лева.

Ось і цьогоріч малеча Лаврівського дитячого будинку не залишилася без уваги шефів. Старосамбірський осередок УЛТ, який мені довірили очолити, знову потурбувався про своїх підопічних. Так, до свята Миколая за кошти товариства придбали необхідні для життєдіяльності будинку речі. Поряд із традиційним роз­маїттям солодощів і фруктів, сиротинець отримав машинку для стрижки та водяний пилосос. Долучився фінансово до цієї благородної благодійної справи і депутат обласної ради, го­ловний лікар Старосамбірщини Юрій Войтів, який завжди турбується про нужденних.

Звісно, дітвора Лаврівського будинку подякувала гостям, подарувавши і нам чудовий концерт. Та найприємнішою і най­кращою подякою для нас були ширі усмішки малечі, радість, яка сяяла в дитячих очах.

 

 

 

 

Переглядів: 720 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024