Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 12 » Матеріали звітно-виборної конференції УЛТ у Львові: з виступу члена ГУ УЛТ у Львові Андрія Іванціва
18:55
Матеріали звітно-виборної конференції УЛТ у Львові: з виступу члена ГУ УЛТ у Львові Андрія Іванціва

ПРОЕКТ  «УЛТ – ВЕЛИКА РОДИНА»


Починаючи з травня минулого року, в Товаристві розпочали кроки по створенню проекту «УЛТ – велика родина». Про те, що вдалося зробити, і про плани на майбутнє у своєму представлені розповів Андрій Іванців(на знімку) – член ГУ УЛТ у Львові.




 

Аналізуючи зроблене, доповідач підкреслив, що до Новорічних та Різдвяних свят разом із партнерами проекту «УЛТ - велика родина» їм вдалося приготували своєрідні подарунок. Так, наприклад, з 14 січня (Новий рік за старим стилем) усі члени товариства, хто пройшов анкету­вання, зміг отримати персональну іменну картку члена УЛТ у Львові, яка буде ідентифікатором учасника цього проекту.

Картка члена УЛТ матиме багато непрямих опосеред­кованих функцій, і вона повинна зміцнювати корпоративний дух організації. Вона засвідчуватиме, що її власник - ЛІКАР, член УЛТ! «Це звання ми повинні нести гідно та зробити все, щоб ставлен­ня до представників нашого фаху заслужено змінилося на краще. Ця картка зробить кожного з вас особливим, адже серед сотень тисяч власників карток «Фішка» та «Локаль», ви будете відрізнятись (вас поки що близько 400 осіб на всю Україну!) Це і присмно, і водночас зобов’язує!» - наголосив А.Іванців.

У Львові автори проекту намагалися врахувати всі важливі сфери життя кожного члена УЛТ. Це - здоров’я та краса, відпочинок і туризм, страхування та юридичні послуги. Сьогодні партнерами проекту є:

  мережа концептуальних ресторанів «!ФЕСТ», прибудинкових магазинів «Два кроки від хати», львівська майс­терня шоколаду та її крамниці;

  найбільша в Україні мережа АЗС «ОККО» та її підроз­діли, інші партнери програми винагород «ФІШКА»;

  еко-курорт на Закарпатті з власними гірсько-лижними підйомниками та розвиненою інфраструктурою «Віта парк ІЗКІ»;

  ТОВ «ЕСТЕТ- ДЕНТ» - стоматологія для дитини та ро­дини, комплексне вирішення стоматологічних проблем, суп­ровід від першого зубчика;

  страхова компанія «PZU Україна» — всі види страху­вання;

 . спільне українсько-канадське підприємство «МІСТ-ТУР*;

  мережа аптечних закладів «Зі» (92 аптеки у 7 областях України);

  приватний нотаріус Львівського міського нотаріального  округу Ірина Бєлопольська;

  ТОВ «Юридична компанія ЛЕКС-ПРАКТИКА» (м. Кшв) - повний спектр адвокатських послуг, здійснення захисту прав та інтересів фізичних та юридичних осіб в Україні та за кордоном.

«Окремо хочемо звернути вашу увагу на те, як наші осо­бисті інтереси в даному проекті переплітаються з колективними. Адже, випиваючи філіжанку кави в закладах, перелік яких ви отримаєте, тим самим ви фінансово зміцнюватимете наше товариство».- константував Андрій Іванців.

Програма, яка запроваджується в УЛТ, це новий крок у побудову і зміцнення родинних і професійних стосунків, які всупають у коло неформалізованих відносин, які дуже часто похначаються на мікрокліматі як всього колективу, так і кожного його члена зокремаю. Складовими нової програми є турбота, і про міцне здоров'я, і про матеріальний добробут, і про гармонійні стосунки між колегами, і про професійні успіхи кожного лікаря, що став повноправним членом Товариства.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 712 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 04:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024