Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 13 » До 150-річчя Червоного Хреста: Німецький футбольний союз (DFB) і Німецький Червоний Хрест (DRK) домовилися про співпрацю
18:08
До 150-річчя Червоного Хреста: Німецький футбольний союз (DFB) і Німецький Червоний Хрест (DRK) домовилися про співпрацю

ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ СПОРТСМЕНІВ І УБОЛІВАЛЬНИКІВ


Німецький футбольний союз (DFB) і Німецький 

Червоний Хрест (DRK) домовилися про співпрацю, 

що є їх спільним внеском у відзначення 150-річчя 

утворення Червоного Хреста. Керівництво обох 

організацій підписало у штаб-квартирі Німецького

Футбольного Союзу (DFB) про це угоду у неділю,

10 лютого.



 

На знімку: після укладення угоди про співпрацю між DFB і ДРК (зліва направо): президент DFB - Вольфганг Нєрсбах (Niersbach), Сільвія Нейд (Neid) - тренер німецької жіночої національної футбольної команди, д-р Рудольф Сайтерс (Seiters) – президент Німецького Червоного Хреста, генеральний секретар Німецького Червоного Хреста Бернд Шмітз (Schmitz). Фото: DFB


Для журналістів обидві сторони зробили спеціальну Заяву, у якій підкреслюється : метою угоди є співпраця у спорті, а також вивчення і набуття навиків надання першої домедичної допомоги у спорт, щоб перемістити фокус широкої публіки з чистого споглядання видовище, на участь у допомозі в разі виникнення такої необхідності.

У першу чергу це стосується матчів за участю німецької жіночої футбольної збірної, хоча допомога жінок, навчених надавати першу долікарську допомогу, бажана і на матчах чоловічих збірних та кубка DFB.

Крім того, комплексні заходи по всій країні відіграють велику роль у жіночих футбольних командах. Екзаменом буде гра жіночих збірних Німеччини і Японії 29 червня у Мюнхені на футбольній арені Allianz. Ця гра буде включена у навчальні модулі, на основі яких будуть розроблені навчальні матеріали для надання першої домедичної допомоги в спорті.

Президент DFB Вольфганг Нєрсбах (Niersbach) прокоментував зроблену для преси заяву словами: "проблеми першої допомоги мають бути вирішені, бо вони мають велике значення для нашого суспільства, а значить, і для футболу. Разом з Німецьким Червоним Хрестом (DRK), ми хочемо заохотити і змотивувати людей, щоб були добре навчені, як першими вживати відповідні заходи, з метою забезпечення наступної кваліфікованої медичної допомоги".

Президент Німецького Червоного Хрестап д-р Рудольф Сайтерс (Seiters) підкреслив:"Ми з нетерпінням очікуємо спільної роботи з федерацією футболу DFB. Навіть у спорті, існує ризик отримання травми. Тому дуже важливо, щоб серед спортсменів було багато кваліфікованих осіб, що вміють надавати першу невідкладну домедичну допомогу. Ми раді, що завдяки співпраці з DFB, зможемо принести ці важливі знання безпосередньо спортсменам". 

Сільвія Нейд (Neid) - тренер німецької жіночої національної футбольної команди, вітає співпрацю. Вона, зокрема, підкреслила: «Я рада можливості поновити свої навики надання першої домедичної допомоги, разом з жіночим колективом футбольних DFB- тренерів. І ми це зробимо в найближчий час. Це добре, що ми із жіночої збірної, це набагато пришвидить організаційний процес".

На чемпіонаті  світу з футюолу у 2006 р., що проходив у Німеччині, в загальній складності залучив 35000 помічників Червоного Хреста Німеччини, - більшість з них добровольці - на стадіонах, у фан-зонах і на інших заходах, що є важливим внеском у медичну безпеку як футболістів, так і уболівальників.

Прес-служба Німецькуого Червоного Хреста

Переглядів: 728 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024