Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 23 » Свята і будні осередку Червоного Хреста у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону
18:36
Свята і будні осередку Червоного Хреста у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ - ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ!

В осередку Червоного Хреста Військово-медичного клінічного центру Західного регіону нині, 23 лютого, професійне свято – День захисників Вітчизни. 


 

Як ми уже повідомляли, цей первинний осередок налічує 200 членів - лікарів, медичних сестер, фельдшерів, молодших медичних сестер. Вони самовіддано працюють над завданнями, які стоять перед Червоним Хрестом, беруть участь у ювілейних заходах з нагоди 150-річчя заснування МКЧХ та 95-річчя ТЧХ України.


Очолює цей осередок старшина військової служби, головна медична сестра Леся Степанівна Шеремета. Вчора, 22 лютого, з нагоди професійного свята, у колективі відбувся урочистий вечір. Виступаючи на ньому, начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда підкреслив, що не всі відділи і підрозділи змогли зібратися у залі, так як зайняті на невідкладних операціях, які неможливо відкласти.

Добре слово прозвучало і про медичних сестер. За вагомий внесок в лікувально-діагностичний процес, покращення культури обслуговування хворих, зміцнення здоров’я особового складу Збройних Сил України, зразкову трудову дисципліну багато з них отримали подяку від командування.

У свята і у будні трудяться працівники та військовослужбовці медичного закладу над виконанням поставлених завдань,  покращенням обслуговування одужуючих пацієнтів.


Ми вітаємо з Днем захисника Вітчизни увесь колектив цього медичного закладу!


Бажаємо - успіхів і звитяг на ниві милосердя, яке у військовий час, без сумніву, потрібне навіть  більше,

ніж у мирні дні!


У цей святковий день привітати військових медиків зі святом, як ми уже повідомляли, прибули їхні підшефні – вихованці Лаврівського дитячого будинку Святого Онуфрія Старосамбірського відділу освіти. Первинний осередок Червоного Хреста ВМКЦ ЗР, разом з усім колективом медиків,  вже третій рік, як взяв під шефську опіку вихованців цього навчально-виховного закладу, де зараз живе і навчається 34 дитини з «кризових» родин. 

Щороку на свято Миколая вони приїздять до вихованців дитбудинку у Лаврів з гостинцями. Зокрема, цього року серед подарунків, які передав колектив ВМКЦ ЗР Лаврівському сиротинцю, був комплект сценічного обладнання:  мікрофони, мікшерний пульт тощо. Адже серед дітлахів чимало обдарованих дітей, які мріють про велику сцену.

Юних учасників художньої самодіяльності з сиротинця чекав святковий обід і екскурсія по Львову. Можливо, хтось з них також обере собі військову професію і буде цей день, 23 лютого, відзначати, як своє професійне свято.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 1484 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024