Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Лютий » 28 » Червонохрестівці Львівщини підбили підсумки роботи за 2012 рік
14:27
Червонохрестівці Львівщини підбили підсумки роботи за 2012 рік

ДО  НОВИХ ГОРИЗОНТІВ














Сьогодні, 28 лютого, під керівництвом Валентина Мойсеєнка відбулося засідання президії Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, під час якої було обговорено підсумки роботи за 2012 рік. У засіданні взяли участь керівники районних, міських та міськрайонних організацій Товариства Червоного Хреста України.


Голова Львівської обласної організації Товариства Валентин Мойсеєнко (на знімку) подякував усім червонохресним активістам за роботу та небайдужість, відзначивши значні напрацювання 2012 року, проте звернув увагу й на слабкі місця, зокрема, недостатнє охоплення членством населення, низькі показники господарсько-фінансової діяльність, плинність кадрів серед патронажних сестер милосердя тощо.

Валентин Мойсеєнко наголосив про особливу важливість підвищення рівня підготовленості керівників червонохресних організацій та створення резерву кадрів. Ще одне актуальне питання, за словами Валентина Анісімовича, – увага до звернень громадян, адже часто люди звертаються за допомогою до активістів Товариства Червоного Хреста України, покладаючи на них останню надію.

Відзначаючи позитивні здобутки обласної організації, а це й створення медико-соціальних кімнат, банків та кутків одягу, власного сайту в Інтернеті тощо, Валентин Мойсеєнко підкреслив потребу широкого висвітлення такої діяльності активістів Товариства Червоного Хреста України у ЗМІ, радіо і телебаченні, адже це робота за покликом серця і люди мають знати, хто їм допомагає.


Провідний спеціаліст Львівської ОО ТЧХ України Алла Саченко (на знімку) зробила співдоповідь «Про хід  підготовки до проведення з 1 березня до 1 травня Всеукраїнського місячника Червоного Хреста». На відміну від попередніх щорічних аналогічних акцій, цей буде проходити у час подвійного ювілею – 150-річчя МКЧХ та 95-річчя ТЧХ України, що накладає особливу відповідальність на тих, хто буде його проводити.


Директор Медико-Соціального Центру  Львівської ОО ТЧХУ Ніна Добренька ( на знімку) проінформувала присутніх про роботу служби розшуку, яку вона очолює кілька років підряд. За минулий рік до них звернулися 177 заявників, але у роботу НК ТЧХУ взяв тільки 38. Річ у тім, що Червоний Хрест може шукати цивільні захоронення тільки такі, які зроблені до 2001 р. Іншими похованнями займаються інші служби.  


Головна медична сестра ЛОО ТЧХУ Марія Уманова (друга - справа) зупинилася на роботі медичної патронажної служби милосердя, особливо на такому її аспекті, як обслуговування на дому хворих на туберкульоз людей, які проходять релаксацію і повертаються до лав тих, хто повністю вилікувався. Для них на наступному тижні будуть закуплені продуктові набори і роздані медичними сестрами по їх оселях. Достатнє калорійне харчування – одна з головних умов остаточного одужання.


Виступаючі голови МРО ТЧХ обговорили доповідь голови і співдоповіді членів апарату ЛОО ТЧХУ, внесли свої пропозиції, які шляхом голосування, вносилися в проект резолюції. Завершилася робота президії Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України прийняттям відповідних Постанов, по кожному з питань порядку дня.

 

Фото - Ірини Апостолюк 


Прес-служба ЛОО ТЧХ України 

 

Переглядів: 711 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 22:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024