Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 3 » Мистецтво і милосердя: у передмісті Лондона - виставка китайських художників «Істина, Доброта, Терпіння»
10:18
Мистецтво і милосердя: у передмісті Лондона - виставка китайських художників «Істина, Доброта, Терпіння»

ФАЛУНЬГУН  НА  ПОЛОТНІ

 

Міжнародна виставка «Істина, Доброта, 

Терпіння» продовжує свою роботу в музеї 

Кінгстона, розташованому в передмісті Лондона

 








Виставка гастролює по всьому світу з 2004 року. На ній представлені картини 16-ти художників, в основному китайського походження. Роботи виконані маслом, в реалістичній техніці образотворчого мистецтва.

Картини настільки вишукані, що виглядають, як фотографії. Вони передають хроніку нового століття, в центрі якої - Фалуньгун, або Фалунь Дафа, школа вдосконалення душі та тіла людини за принципами «Істина, Доброта, Терпіння», які стали назвою виставки.

Шарон Хартлі, член ради округу Tolworth and Hook Rise Ward, «Королівського району Кінгстон на Темзі», сказала, що побувала на виставці в Кембриджі в 2011 році і мріяла, щоб виставка пройшла в Лондоні.

Шарон знайшла добровольців, які були послідовниками Фалуньгун, і зрозуміла, що вони «добрі, уважні і співчуваючі, а також захоплені своєю справою».

Вона сказала: «Я відчула, що жителям Кінгстона буде цікаво побачити вражаюче мистецтво з аспектами прав людини, цю потужну художню виставку.

Багатьом людям дуже важко спостерігати візуальні виклики, художні твори, де порушена тема смерті і жахливого насильства, вилучення органів. Це болісно для будь-якого ».

Вилучення органів у живих послідовників Фалуньгун для продажу через Інтернет продовжується протягом декількох років, згідно з дослідженнями кількох експертів.



Відомий канадський адвокат з прав людини Девід Мейтас і колишній Держсекретар Канади з Азіатсько-Тихоокеанському регіону Девід Кілгур зібрали докази цих злочинів в книзі «Кривавий урожай». Автори книги були висунуті в 2010 році на Нобелівську премію миру.

Шарон Хартлі каже, що людям легко рекомендувати цю виставку, тому що мир і спокій, які виходять від багатьох картин, захоплюють глядача, і глядачеві «легше» прийняти зміст більш складних картин.

Вона пояснила: «Деякі зображення можуть здатися тривожними, але вони збалансовані завдяки таланту художників. Тобто міць саме цієї колекції і високий рівень професіоналізму художників залишають сильне враження».

Шарон Хартлі сподівається, що виставка дозволить більш широкої аудиторії побачити високий стандарт і красу картин китайських художників: «У нас в Кінгстоні є дві великі китайські громади (а може і більше, просто я про них мало знаю). Вони багато працюють, легко і без утоми, але дуже рідко беруть участь у житті міста. Я сподіваюся, що зможемо заохотити китайські громади проводити подібні виставки, сприяючи просуванню традиційної китайської культури ».

«Я рекомендую всім відвідати виставку і сподіваюся, що жителі, студенти та гості Кінгстона знайдуть для цього час, - сказала Шарон. - Я також сподіваюся, що ця виставка сприятиме відновленню прав людини і закінчення переслідування релігійних груп ».

Вона зазначила: «Якщо говорити більш конкретно, то послідовники цієї віри [Фалуньгун] були джерелом численних трансплантацій з 2001 року. Це викликає велике занепокоєння».

«У Кінгстоні жителі звикли бачити самі різні і суперечливі теми в мистецтві і тому, можливо, нам простіше сприймати різноманітний і широкий спектр думок», - уклала Шарон Хартлі.

На знімках: відвідувачі на виставці «Істина, Доброта, Терпіння» в музеї Кінгстона, лютий 2013 року.

Фото: Simon Gross / The Epoch Times.

Джерело - http://www.epochtimes.ru/content/view/71370/67/

 

 

 

Переглядів: 773 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024