Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 5 » Комп"ютерна програма Office 365 для Червоного Хреста: коли «хмари» - для допомоги
16:08
Комп"ютерна програма Office 365 для Червоного Хреста: коли «хмари» - для допомоги

ЦІКАВА НОВИНКА


 «Хмарний офісний пакет» Microsoft вже зарекомендував себе

  як відмінний інструмент для заробляння грошей 

 (про що свідчить досвід сотень успішних компаній), а тепер 

 його впроваджують і для гуманітарних цілей. 





Так, головний офіс всесвітньо відомої Міжнародної федерації Червоного Хреста (Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, IFRC) визнав Office 365 найкращим засобом для комунікацій і співпраці і тому рекомендує всім своїм національним відділенням також перейти на нього. Всього їх 180 по всьому світу, і в хмарному офісному сервісі від Microsoft вони отримають зручний інструмент для пошти, співпраці та продуктивної роботи.

Зараз перед Червоним Хрестом стоїть завдання перевести приблизно 200 тис. штатних працівників і 15 млн волонтерів з національних підрозділів по всьому світу на новий хмарний пакет. «Якщо це станеться, я першим відкоркували шампанське», - говорить виконавчий директор Міжнародної федерації Червоного Хреста Ед Хепп (Ed Happ).

Деякі з національних відділів IFRC вже давно користуються перевагами Office 365. Наприклад, Американський Червоний Хрест у минулому році перевів у хмари майже 40 тис. своїх працівників. А їхні колеги з Данії користуються можливостями Office 365 вже більше півроку. Однак близько 80 підрозділів (майже третина) Червоного Хреста мають застаріле програмне забезпечення на серверах електронної пошти або навіть використовують сервіси електронної пошти споживчого класу. «Переваги, які ми побачили при використанні Office 365 у наших американському і датському підрозділах, допомогли нам вирішити питання його широкого впровадження, - говорить Ед Хепп. - І тепер, вперше в нашій історії, всі наші національні підрозділи можуть скоротити витрати на ІТ та сфокусувати свої ресурси на завданнях, які рятують життя ».

Тому найближча мета Міжнародної федерації Червоного Хреста - надати своїм відділам у різних країнах світу можливість користуватися електронною поштою корпоративного класу і програмним забезпеченням для групової роботи в хмарі. «Це буде більш масштабована система, яка зробить нас гнучкими і допоможе бути на зв'язку», - говорить Хепп.

Рішення про перехід до Office 365 приймає кожне національне підрозділ окремо. Однак представники головного офісу сподіваються, що сучасні можливості електронної пошти, які надає хмарний офісний пакет Microsoft, а також інші програми для комунікації виявляться достатнім аргументом для переходу на сучасні технології. До інструментів, які дозволять національним відділам працювати продуктивніше, відносяться SharePoint Online, Lync Online і інші програми з пакету Office.

Оскільки Міжнародна федерація Червоного Хреста - це благодійна гуманітарна організація, Microsoft надасть їй особливу допомогу. Крім благодійних внесків для неї, корпорація встановить і спеціальну ціну на послуги хмарного офісного пакету.

Office 365 довіряють вже багато організацій в різних країнах. Серед них - знамениті освітні установи США, такі як університет Дьюка, університет Еморі, університет Томаса Джефферсона, університет Айови і університет Вашингтона. Вони довірили Office 365 свої найважливіші дані і тепер переходять на цей сервіс. Також хмарний офісний пакет Microsoft допомагає правоохоронцям та малому бізнесу.

 

Фотоколаж "Еволюція логотипів" - http://www.randrs.ru/photo-id-24282.html


Повну версію матеріалу читайте на сторінках Віртуального прес-центру «Майкрософт Україна»:http://microsoftblog.com.ua/2013/03/04/office-365-red-cross


Переглядів: 984 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024