Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 7 » Мистецтво і милосердя: коледж мистецтв зробив візит ввічливості Псковському будинку ветеранів
11:10
Мистецтво і милосердя: коледж мистецтв зробив візит ввічливості Псковському будинку ветеранів

СВЯТКОВИЙ  КОНЦЕРТ


 Напередодні Міжнародного жіночого дня

 співробітники Псковського Червоного Хреста та 

 волонтери Псковського обласного коледжу

 мистецтв ім. Н.А. Римського-Корсакова відвідали

 Псковський будинок ветеранів. Для підопічних 

 цього соціального закладу викладачі та студенти

 коледжу підготували концертну програму, яка 

 стала справжнім подарунком до свята для

 самотніх літніх людей.



Учні коледжу - Юлія Гаврилова та Дмитро Ярик, під акомпанемент викладача Дениса Разумова, піднімали настрій поважної публіки російськими народними піснями, Катерина Степанова підкорила глядачів віртуозною грою на акордеоні, а Олексій Ходаков зачарував аудиторію не тільки приємним тембром голосу, але і щирістю виконання улюблених багатьма поколіннями пісень.

Під час концерту викладач коледжу Маргарита Самойлова, ведуча заходу, зуміла створити добру і невимушену атмосферу, в якій комфортно себе почували і артисти, і глядачі. Щирими оплесками було винагороджено виступ кожного з артистів.

Після основної концертної програми, волонтери Червоного Хреста відвідали з музичними вітаннями малорухомих інвалідів Будинку ветеранів. Слова сердечної вдячності літніх людей стали справжньою нагородою для молодих артистів і їхніх викладачів.

В черговий раз приємним сюрпризом від Псковського Червоного Хреста стало вручення підопічним Будинку ветеранів невеликих подарунків з дуже смачною продукцією псковської фірми ТОВ "Келлогг Рус", більше відомої і улюбленої як "Любятово".

Необхідно відзначити, що спеціалізований будинок ветеранів в Пскові є одним з постійних благоотримувачів від Псковського Червоного Хреста.

Тільки в 2012 році підопічні цього соціального закладу отримали благодійні пожертвування більш ніж на 30 тис. рублів, а в перші місяці 2013 допомога надійшла більш, ніж на 11 тис. рублів. Це стало можливим завдяки започаткованій співпраці з благодійним фондом "Фудбенк Рус" (м.Москва).

Нагадаємо, що візити ввічливості Псковський Червоний Хрест проводить в рамках проекту "Допомога заради життя", який фінансується німецьким фондом "Пам'ять, відповідальність і майбутнє". Мета проекту - покращення якості життя літніх людей Пскова, особливо жертв націонал-соціалізму.

 

На фото: візит ввічливості

З прес-релізу Псковського регіонального відділення Російського Червоного Хреста

Джерело - http://informpskov.ru/news/110420.html

Переглядів: 900 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024