Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 12 » Футбол і милосердя: УЄФА та Кріштіану Роналду передають 100 000 євро на підтримку програм МКЧХ
04:26
Футбол і милосердя: УЄФА та Кріштіану Роналду передають 100 000 євро на підтримку програм МКЧХ

     ДОСТОЙНИЙ  ПОДАРУНОК


Зірка клубу «Реал Мадрид» нападник Кріштіану 

Роналду передає 100 000 євро для потреб 

запровадженої Міжнародним Комітетом Червоного 

Хреста  програми фізичної реабілітації осіб, які 

постраждали від  мін в Афганістані.






Чек на цю суму португальський футболіст нещодавно отримав від Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в якості нагороди за те, що він сім разів (частіше, ніж будь-який інший футболіст в історії цього спорту) входив до символічної Команди року, яку вибирають щороку за підсумками голосування на uefa.com.users '.

"МЧКК надзвичайно радий тому, що вже п'ятий рік поспіль отримує таку підтримку для здійснення діяльності з фізичної реабілітації осіб, які постраждали від протипіхотних мін в Афганістані, - каже Кароліна Вельх-Беллантен, директор головного управління кадрів МКЧХ, якій доручено прийняти цей чек від імені організації . - Був і залишається дуже цінним той факт, що УЄФА і такі зірки, як Роналду,  розглядають таку діяльність і, що ще важливіше, необхідність допомагати покаліченим мінами людям, як пріоритети ».

Роналду, який вже передавав подібну пожертву МКЧК в 2008 році, заявив: «Для мене величезна честь - можливість допомагати  іншим людям, і я щасливий, що мені вона надана».

Партнерство УЄФА  з  МКЧХ почалося в 1997 році, коли керівний орган європейського футболу підтримав кампанію МКЧХ за заборону протипіхотних мін. У цьому році МКЧХ отримує вже в п'ятий раз пожертву - благодійний чек, який УЄФА вручає футболістам, відібраним за підсумками голосування на uefa.com users ' у Команду року.

В останні кілька років МКЧК також отримав пожертвування на потреби своєї програми фізичної реабілітації осіб, які постраждали від мін в Афганістані, і від зірок «Барселони» Ліонеля Мессі, Хаві Ернандеса і Карлеса Пуйоля, які передали МКЧХ свої преміальні чеки, отримані від УЄФА.

 

З 1988 році, завдяки програмі МКЧХ по протезуванню і реабілітації, що діє в Афганістані, допомогу отримали понад 90 тис. постраждалих від мін людей та інших осіб з обмеженими можливостями. МКЧХ займається не тільки фізичною реабілітацією - він також допомагає особам з обмеженими можливостями відігравати активну роль у суспільстві, фінансуючи їх навчання, професійну підготовку, сприяючи у працевлаштуванні та реалізації мікроекономічних проектів.

 

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись до:

Bijan Farnoudi, ICRC Geneva, tel: +41 22 730 21 80 or +41 79 536 92 59

UEFA Media Services, tel: +41 848 04 27 27

  

Фото - http://www.icrc.org/rus/

 

Джерело -

http://www.icrc.org/rus/resources/documents/news-release/2013/02-13-afghanistan-uefa-ronaldo-donation.htm

 

 

Переглядів: 693 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 03:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024