Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 15 » У лещатах негоди: Червоний Хрест і працівники МНС України протистоять сніговим заметам і хурделиці
13:27
У лещатах негоди: Червоний Хрест і працівники МНС України протистоять сніговим заметам і хурделиці

ЗАВБАЧЛИВІСТЬ

 
  У  західних областях України 15 березня сильно погіршилася погода.

  Рятувальниками, ознайомленими зі штормовим попередженням, було

  прийнято рішення - розгорнути спеціальну техніку заздалегідь,

  повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій в Україні.






         На Західній Україні -  шторм. Сьогодні, 15 березня, - сильні снігопади, хуртовини, посилення швидкості вітру 
до 22  м / с, місцями до 25 м / с, а також ожеледь і дуже сильні  снігопади у горах.

         При цьому, вже на вихідних очікується зниження температури повітря до -10 ... -16 °.  Така ситуація очікується у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. У ці регіони співробітники МНС направили рятувальну техніку

Всього в спецопераціях задіяні 300 чоловік особового складу, понад 90 одиниць техніки, 17 пунктів обігріву, функціонування яких покладено на 40 автотягачів, 10 одиниць важкої інженерної техніки, 10 спеціальних аварійно-рятувальних автомобілів та 30 пересувних електростанцій. 

 Як повідомлялося, з п'ятниці, 15 березня, у зв'язку з переміщенням через територію західних областей України активного циклону, в цьому регіоні очікуються сильні хуртовини, снігопади, снігові замети, ожеледиця.

Червоний Хрест Львівщини також готовий надати, у разі необхідності, посильну допомогу. З керівництвом управління з надзвичайних ситуацій  заздалегідь  узгоджені взаємні дії, матеріальні та фінансові можливості організації, а також наявність волонтерів Червоного Хреста з числа молодих підготовлених людей по наданню першої допомоги – це склалолази,  байкери, спортсмени водних видів спорту, рятувальники громадської організації, пластуни.

Роботу в наметах готові виконувати патронажні медсестри. Доставка необхідного обладнання та речей з недоторканого запасу майна Червоного Хреста  на випадок надзвичайних ситуацій, відповідно до угоди та розпорядження голови ОДА, здійснюється автотранспортом управління з надзвичайних ситуацій. Всі працівники управління з надзвичайних ситуацій є членами Товариства Червоного Хреста вперше з цього року.

Голови міських та районних організацій Червоного Хреста отримали завдання тісно співпрацювати з органами місцевої влади та  патронажній службі організувати посилений патронаж, особливо в сільській місцевості, одиноких підопічних, для забезпечення допомоги в обігріві, доставки продуктів та медикаментів.

 

Фото – з сайту МНС України

Прес-служба ЛОО ТЧХ України

Переглядів: 781 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 14:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024