Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 16 » В. Шемчук та В. Сушкевич про підготовку Паралімпійських об’єктів Львівщини до "Олімпіади -2022"
16:25
В. Шемчук та В. Сушкевич про підготовку Паралімпійських об’єктів Львівщини до "Олімпіади -2022"

СПОРТИВНІ НАДІЇ


Голова Львівської обласної державної адміністрації

Віктор Шемчук 15 березня зустрівся із  Головою

Комітету Верховної Ради України у справах

пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерієм

Сушкевичем та головою Львівського фонду

реабілітації інвалідів  Ярославом  Грибальським










Дана зустріч була присвячена питанню підготовки Львівської області до розбудови в рамках національного пріоритету «Олімпійська надія-2022» спортивно-туристичної інфраструктури в контексті проведення не лише  Олімпійських, але й Паралімпійських ігор.

Під час зустрічі Валерій Сушкевич, зокрема,  зазначив, що паралімпійці Львівщини висловлюють великі надії на те, що очільник області максимально сприятиме  роботі   Західного спортивно-реабілітаційного центру для паралімпійців, який знаходиться у Турківському районі, адже  тут знаходиться єдина траса, яка отримала міжнародну сертифікацію.

 «Тиждень тому закінчився чемпіонат світу з лижних гонок і біатлону. Українська команда завоювала 27 медалей саме завдяки   Західному  спортивно-реабілітаційному центру для паралімпійців, тому ми сподіваємося, що цей центр буде розбудовуватися і удосконалюватися, враховуючи всі потреби людей з обмеженими фізичними можливостями», – відзначив В. Сушкевич.

Водночас Віктор Шемчук наголосив, що при підготовці заявки до «Олімпійської надії-2022» потрібно врахувати всі аспекти, починаючи від проектування та підготовки об’єктів, бо паралімпійці – це невід’ємна частина олімпійського руху.

За результатами зустрічі, голова облдержадміністрації  доручив організувати виїзну нараду  в Турківському районі, щоб оглянути та визначитися з об’єктами, що пов’язані з параолімпійським напрямком і реабілітацією інвалідів.

 

Фото –www. loda.gov.ua

Джерело - http://loda.gov.ua/viktor-shemchuk-ta-valerij-sushkevych-obhovoryly-pytannya-pidhotovky-paralimpijskyh-objektiv-lvivschyny-do-olimpijskoji-nadiji

Переглядів: 654 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 05:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024