Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 17 » Львівські лікарі будуть стажуватися за кордоном – місто підписало Декларацію з американським Фондом
11:56
Львівські лікарі будуть стажуватися за кордоном – місто підписало Декларацію з американським Фондом

СПІВПРАЦЯ


Міський голова Львова Андрій Садовий та 

Президент фонду «Children’s Medical Care

Foundation» Бйорн Мартінофф сьогодні, 

15 березня, підписали Декларацію про 

співпрацю, чим підтвердили бажання 

продовжувати обмін досвідом.







Це також передбачає заснування Центрів підвищення кваліфікації, що дозволить покращити якість надання медичної допомоги дітям Львова, а також створення міжнародних мостів у галузі медицини шляхом обміну медичних знань та встановлення тривалого партнерства між медичними закладами. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Хочу подякувати Катерині Ющенко за ту велику допомогу, яку Фонд постійно надає цій лікарні – це вже більше 1 млн грн, яке є тут в лікарні і допомагає нашим дітям. Також хочу подякувати Президенту Фонду Children Medical Care Foundation, який надає постійну допомогу у навчанні та стажуванні наших лікарів за кордоном. Наші лікарі можуть збагачуватись досвідом світу і використовувати у нас при лікуванні наших дітей.

Ми сьогодні мали честь підписати з Фондом угоду про продовження співпраці на теренах усього міста, а не тільки лікарів дитячої лікарні. Угода є безстроковою, вона не має конкретного терміну. Ми надіємось, що найкращі лікарі нашого міста матимуть можливість стажуватись за кордоном. Це приблизно 5-6 лікарів у рік. Це дуже важливо. Наші партнери дають нам можливість максимально посилити вміння та здібності наших лікарів.  Увесь колектив міської дитячої лікарні вітаю з ювілеєм – 20 років», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.



Лікарі та медичні сестри міської дитячої лікарні проходять стажування в провідних клініках Європи та Америки; беруть участь у міжнародних симпозіумах, з'їздах, конференціях.

Співпраця між Львівською міською дитячою клінічною лікарнею та благочинною організацією Children’s Medical Care Faundation (CMCF) зі США триває з 2008 року. Основною місією організації є фінансування підвищення кваліфікації лікарів педіатричних спеціальностей шляхом тривалих 2-3-місячних індивідуальних стажувань та їх участі в наукових конференціях, з’їздах по цілому світу. Своєю діяльністю фонд стверджує що географія не створює обмежень для поширення медичних знань. За 4 роки завдяки (CMCF) 29 лікарів дитячої лікарні стажувалися з питань неонатології та реанімації новонароджених, дитячих анестезіології, хірургії, отоларингології та кардіології в провідних клініках Варшави, Кракова, Мюнхену, США. Фінансова підтримка цих стажувань щорічно складає 15-18 тис. доларів.

Фото: прес-служба Львівської міської ради.

Джерело - http://www.galinfo.com.ua/news/129130.html

Переглядів: 742 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024