Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 17 » ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР та UNITED for Intercultural Action (Амстердам) розпочали Український тиждень проти расизму 2013.
23:52
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР та UNITED for Intercultural Action (Амстердам) розпочали Український тиждень проти расизму 2013.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ!


Український тиждень проти расизму - це ініціатива, яка виникла у 2010 році і є частиною European-wide campaign against racism.Кожного року все більше людей і організацій, шкіл, ВНЗ, державних органів стають поруч, аби бути разом проти расизму. Долучитися маєш і ти, якщо віриш у силу толерантності, поваги та людяності. У 2013 році ми хочемо разом із Вами створити Маніфест тижня, який буде нашим посланням суспільству.


  

Відкриття тижня відбулось 12 березня 2013 року у м. Києві. Кампанія триватиме до кінця березня. Організуйте урок або зустріч із школярами на цю тему, використавши матеріали кампанії, зробіть фото на цій події, надішліть її на адресу eu4ukr@gmail.com  і, додавши короткий опис Вашого заходу, будьте пвні, що він з’явиться на сайті кампанії та у заключному європейському звіті кампанії UNITED.

Цьогорічна кампанія включатиме серію подій: прес-конференцію, кампанію у соціальних медіа, круглий стіл та конкурс творчих робіт серед школярів та студентів. Для досягнення цієї мети організація подасть заявку на вступ до Європейської мережі проти расизму ENAR, аби отримувати підтримку від сотень організацій-партнерів по всій Європі.

Сайт Українського тижня проти расизму – www.eu4ukr.wix.com/unitedukraine

Немає значення де ви живете, і яку організацію представляєте - школу, академію чи університет, євроклуб, студентський гурток, організацію, бізнес компанію чи державний орган - організуйте зустріч або лекцію, семінар або конференцію.

Немає жодної вимоги до тих, хто підтримує цей тиждень - головне аби Ви як і МИ та сотні наших друзів у Європі вірили - Європа починається з посмішки та простягнутої руки новим культурам та традиціям. Тиждень відкритий до участі - державних органів, бізнесу, НГО, шкіл, університетів.

 

Що можете зробити Ви?

Урок чи лекція | 01

ШКОЛАМ ТА ВНЗ: Організуйте "Урок людяності". Це найпростіший та дієвіший спосіб донести послання Українського тижня проти расизму. Ідеї для програми події ви можете взяти на офіційному сайті кампанії UNITED.


Круглий стіл або зустріч із ЗМІ |02

ГРОМАДСЬКІ або РЕЛІГІЙНІ ГРОМАДИ: вивчіть останні повідомлення про пробелу у Вашому місті або області, запросіть своїх колег для обговорення проблеми за участі влади, міліції та місцевих національних громад. Зробіть подію цікавою для ЗМІ - підготуйте реальні історії із життя Вашої громади. Анонс до події та фото після надішліть нам для включення у програму Тижня.


Стаття, банер або ідея | 03

ЗМІ, БЛОГЕРИ, ЛЮДИ: Якщо ви вперше дізналися про нас і хотіли би розповісти своїм друзям - запропонуйте свою статтю на цю тему місцевим ЗМІ, або напишіть нам Ваші ідеї, які варто додати до Маніфесту Кампанії. Відвідайте найближчу бібліотеку* і отримайте матеріали кампанії для Ваших публікацій.

 

 До тижня приєдналися:

Африканська рада України - партнер тижня

Мережа "Ініціатива Розмаїття" (ІР) - партнер тижня

Громадська організація "ЖІНКА" - інформаційний партнер

Інформаційна агенція "РЕГІОНЬЮЗ" - інформаційний спонсор

Бюро радників "АДАКТА" - юридичний партнер

Компанію OBI-Consulting Ukraine - пертнер зі стратегій розвитку тижня

Євроклуб Школи № 91 (Харків) - учасник тижня

Уманський державний педагогічний університет - учасник тижня

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради - відділ сім'ї та молоді - учасник тижня

Голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА», Харків - учасник тижня

Харківська місцева професійна спілка іноземних студентів - учасник тижня

Київський Клуб Толерантності - учасник тижня

Кожна подія буде додана до заключного Європейського звіту кампанії UNITED. Український тиждень важлива ініціатива ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ ТА UNITED EUROPE, які разом із партнерами та друзями тижня прагнуть ширшій дискусії та дебатам щодо расизму в Україні, протидії його поширення, вихованню толерантності в українському суспільстві. Додати подію Ви модете на сайті програми ЄВРОПА – www.eu4ukr.blogspot.com

 

Якщо ви вирішили долучитися до нас -

1) надішліть Ваше ЛОГО на адресу офісу кампанії і воно буде на сайті;

2) додайте Вашу подію до програми Тижня на сайті EU4UKR - www.eu4ukr.blogspot.com

3) завантажте плакати та листівки тижня і інформацію до події

4) зробіть фото з вашої події та надішліть нам на eu4ukr@gmail.com

5) ВСІ фото будуть доступні на сайті Тижня: www.eu4ukr.wix.com/unitedukraine

 

Довідково:

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР у рамках  Тижня запрошує волонтерів долучитися до організації запланованих подій, а також зацікавлені організації (школи, бібліотеки, ВНЗ, громадські і бізнес організації) до партнерства. Дізнатися більше про можливості волонтерства у рамках кампанії Ви можете на сайті програми КУЛЬТУРА - www.kvak-club.blogspot.com/

Якщо у вас виникнуть питання – просимо звертатися до координаторів кампанії в Україні: НГО «Європейський Вибір», зокрема Кирила Животовського,  по тел в Україні: 097 5505 123  або електронною поштою – k.zhyvotovskyy@obi-consulting.eu


Про кампанію UNITED:  http://www.unitedagainstracism.org

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР:  www.eu4ukr.wix.com/europeanchoice

Український тиждень проти расизму:  www.eu4ukr.wix.com/unitedukraine


Колаж - з сайту компанії UNITED

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 734 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024