Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Підсумки першого кварталу: звітує Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста України
11:26
Підсумки першого кварталу: звітує Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста України

                     Підсумки роботи за І-й квартал районних організацій Львівської ОО ТЧХ України: 

                                                               Яворівський район



КВАНТИ  МИЛОСЕРДЯ



 Серед районних організацій Червоного Хреста Львівщини Яворівська - займає

 особливе місце. І річ не тільки у тім, що вже кілька років її очолює талановита

 випускниця Українського Католицького Університету  Ірина Байдала (на знімку),

 а у тому, що тут здавна заснована традиція міжнародного партнерства з

 колегами з Польщі та Німеччини.








У звітні показники роботи за І-й квартал включено такі пункти:

1.     Відвідали Краковецьку допоміжну школу - інтернат, де координатор молодіжних програм Надія Лебедкіна зустрілася з молодшими вихованцями інтернату, дітям подарували канцелярське приладдя та ігри, закуплені коштами працівників Яворівської РО ТЧХ.

                                  

2.     Головою Яворівської РО ТЧХ проведено заняття з Міжнародного гуманітарного права, у якому взяли участь 380 учнів та вчителів у СЗШ І-ІІІст. смт. Краківець, а також навчання з надання першої домедичної невідкладній допомоги там же.

3.     Було проведено заняття на тему: "Історія Міжнародного Руху Товариств ЧХ і ЧП" в СЗШ І-ІІІ ст. №2 м. Яворова, у якому взяли участь 30 учнів та 6 вчителів.


4.     Проведено семінар у Яворівському районному центрі зайнятості на тему " Історія і діяльність Міжнародного Руху ЧХ і ЧП та діяльність Товариства Червоного Хреста України”. Участь взяли 12 непрацездатних громадян.

5.     Організовано заняття у гімназії ім. Осипа Маковея для учнів 8 класів про діяльність ТЧХ України та програми Товариства. Участь взяли 38 учнів.




6.     Активно пройшов семінар, організований у гімназії ім. Осипа Маковея для учнів 9 класів на тему "Профілактика та боротьба з туберкульозом” за участі лікарів-фтизіатрів:  Корпан Ірини Володимирівни та Світлани Ярославівни . Участь взяли 28 учнів.

7.     Було проведено семінар для учнів 9 класів на тему ”Міжнародне гуманітарне право” в гімназії ім. Осипа Маковея. Участь взяли 28 учнів та вчитель.


8.     Проведено навчальний тренінг з надання першої невідкладної допомоги  для учнів 9 класів. Участь взяли 28 учнів.

9.     Зроблено обстеження побутових умов сімей, де проживають діти, що харчуються за програмою сприяння Німецького Червоного Хреста.


10.                     10.   На місцевому радіомовленні було записано 4 радіопередачі : про "Історію заснування Міжнародного Руху ЧХ і ЧП”, "Захист символіки ЧХ і ЧП”, "Історія та діяльність ТЧХ України”, "Всеукраїнський місячник ТЧХ України”.

11.                      11.Було проведено президію правління РО ТЧХ України.

12.                     12. Передано у редакції  "Яворівщина” та "Яворівський голос” статті про проведення місячника Червоного Хреста з 1 квітня до 1 травня п.р.

13.                     13.Було розроблено, узгоджено та затверджено в управлінні освіти, молоді та спорту, а пізніше розповсюджено по 62 середніх загальноосвітніх навчальних закладах Положення про проведення ряду заходів до Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, які на даний час проходять.

            У ньому передбачаються: збір пожертв, допомога особам похилого віку, відвідування дітей - інвалідів, заходи з профілактики  та боротьби з туберкульозом, популяризація ТЧХ України та програм Товариства, залучення у членство Товариства, а також конкурси, вікторини, змагання, присвячені до 150 - ліття заснування Міжнародного Руху ЧХ і ЧП, 95- ліття заснування Українського ТЧХ та Всеукраїнського місячника ТЧХ України.



14.                        Проводиться робота з підготовки та підписання нової трьох - сторонньої угоди з управлінням освіти, молоді та спорту, Яворівської центральної районної лікарні, та РО ТЧХ, а також розробляються плани роботи щодо продовження співпраці.

15.                        Було розіслано 55 вихідних листів - звернень до керівників ТзОВ, підприємств, державних установ, громадських організацій, банків, аптек, заправок, магазинів з проханням взяти участь у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста.


16.                          Розробляється сайт Яворівської РО ТЧХ України.

17.                        За звітний період розповсюджено марки Червоного Хреста та зібрано виручені за це кошти у сумі 3200 грн.

18.                        Оголошено збір натуральної продукції поміж населенням для пацієнтів РО ТЧХ.

19.                        Було проведено бесіду із завідуючими ФАПами, амбулаторій про діяльність та програми Товариства, а також

             домовлено про створення пунктів медичної допомоги у сільській місцевості. Зголосилися 12 ФАПів,

             де є 24 хутори ,та де є люди, що могли би займатися цими пунктами.

20.                     Проведено медичну та молодіжну раду, згідно затвердженого плану роботи на 2013 р.

21.                    Зроблено перевірку роботи патронажних медичних сестер РО ТЧХ.


   Фото – Яворівської РО ТЧХ

   Прес – служба Львівської ОО ТЧХ України

 

                                     

        

 

Переглядів: 979 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024