Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Червонохрестівцям – на замітку: на Львівщині розроблять програму з протидії торгівлі людьми
12:32
Червонохрестівцям – на замітку: на Львівщині розроблять програму з протидії торгівлі людьми

ТАКЕ  МОЖЕ  ТРАПИТИСЯ  З  КОЖНИМ



На базі НВК «Буська ЗОШ І-ст.-гімназія ім. Є. Пертушевича при ЛНУ

ім. Івана Франка» за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Буської

районної держадміністрації відбувся круглий стіл.






Він організований для представників місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування та державних установ у сфері освіти, охорони здоров’я, працевлаштування та охорони правопорядку, а також представників місцевих громадських організацій Буського та Бродівського районів.


Всі вони так, чи інакше працюють у сфері надання захисту та допомоги постраждалим в рамках реалізації проекту «Поширення національного механізму взаємодії (НМВ) суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Львівській області».












Як зазначають у Буській районній державній адміністрації, мета проекту – впровадження механізму взаємодії, підсилення спроможності державних установ та неурядових організацій в сфері ідентифікації, перенаправлення і надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми.

Засідання проводила координатор Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи» Олена Кальбус.

Засідання круглих столів на цю тему також відбулися у Жовківському, Жидачівському, Городоцькому та Кам’янко-Бузькому районах. Результати обговорень організатори врахують під час розробки проекту Львівської обласної програми з протидії торгівлі людьми.


 Фото - http://images.yandex.ua/

 Джерело - http://zik.ua/ua/news/2013/04/01/401553

 

   Довідка:

В Україні, за оцінками, починаючи з 1991 року, до 0,5 млн. українських жінок були продані за кордон, (80% всіх безробітних в Україні є жінки). За даними опитування, проведеного неурядовою організацією «Ла Страда Україна» в 2001–2003 роках, на основі вибірки з 106 жінок, що були продані з України, встановлено, що 3% були молодші 18 років. Державний департамент США повідомив, що в 2004 збільшилася кількість випадків, пов'язаних з торгівлею неповнолітніми.

Переглядів: 704 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024