Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 1 » Сьогодні, 1 квітня, Всеукраїнський місячник Червоного Хреста у Львові - розпочато: допомога фармацевтів
17:55
Сьогодні, 1 квітня, Всеукраїнський місячник Червоного Хреста у Львові - розпочато: допомога фармацевтів

МЕРЕЖА  АПТЕК «3і» - ПАРТНЕР  ЧЕРВОНОГО  ХРЕСТА


 Напередодні Всеукраїнського місячника 

 Червоного Хреста керівництво ЛОО ТЧХ

 України уклало угоду з дирекцією мережі 

 аптек «3і» про партнерство і 

 взаємодопомогу. В угоді зазначено, що на час

 акції (1 квітня - 1 травня), патронажним 

 медичним сестрам ЛОО ТЧХУ дозволяється

 встановити в усіх аптечних приміщеннях

 мережі агітаційні столики з

 пропагандистською літературою Червоного

 Хреста, а також проводити вимірювання 

 тиску і рівня цукру у крові в усіх бажаючих.

  

   На території Личаківського району м. Львова розташовано три аптеки, що належать мережі «3і». В одній з них, що по вул. Пасічній, розгорнула своє пересувне інформаційно-медичне робоче місце досвідчена медична сестра Личаківської РО ТЧХ м. Львова Юлія Поліщук (на знімку), репортажі якої впродовж  року  ми  публікували на сайті з Німеччини і Болгарії.

   Компанійській, цікавій, дотепній, чарівній медичній сестрі з європейським шармом не довелося довго сидіти у кутку. Клієнти аптеки, непомітно для самих себе, цікавлячись що тут робить символіка Червоного Хреста, слово за словом ставали пацієнтами Юлії. Хто цікавився рівнем цукру у крові, хто просив виміряти тиск, як ось львів'янка Софія, бо перепади погоди позначаються на самопочутті в гіпертоніків та алергіків.

   Дехто у скриньку Червоного Хреста, опломбовану печаткою Личаківської РО ТЧХ  м. Львова,  кидав свої невеликі кошти для потреб знедолених. А їх нині у Львові чимало: літні самотні люди, лежачі хворі, діти-сироти, інваліди війни і праці, інші категорії підопічних, які належать до верств соціально незахищеного населення.  


   

   Непомітно минув робочий день. Обслужити довелося Юлії чимало пацієнтів, бо тільки тут, в аптеці, можна зрозуміти, чим хворіють городяни і гості Львова, чи є у місті епідемія грипу, чи немає, користується молодь протизаплідними засобами, чи ігнорує їх. Кожному пацієнтові дівчині треба було усміхнутися, пожартувати, адже сьогодні День сміху, а в Одесі взагалі, – Гуморина, - і зробити саме ті виміри, про які просили львів'яни.  

   В кінці дня голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова Ірина Апостолюк обійшла всі три аптеки, де виставили пересувні агітаційні санпости медичні сестри Товариства. Дійшла черга провідати і медичну сестру Юлію. Розпитала, як ідуть справи, зробила кілька знімків для звіту, познайомилася із завідуючою аптеки, провізором - організатором  Жанною Мартин. Обмінялася з нею візитками. 


 

   

  Від Жанни Миколаївни Мартин ми довідалися докладніше про аптечну мережу «3і». Ця компанія, виявилося, постачає медикаменти у сім західних областей України, а власна мережа реалізації складає понад 100 аптечних закладів у регіоні. Її логістичний центр допомагає якісно налагоджувати зв’язки і з виробниками, і зі споживачами. Щодня тут реалізовуються 9 тис. найменувань лікарської продукції та предметів медичного призначення. Контракти укладено більше, як з 80 виробниками, 60% з яких складають вітчизняні фармацевтичні підприємства. Це сприяє тому, що всі аптеки мережі, незалежно від місця розташування: Львівщина, Хмельниччина, Рівненщина, Буковина,  Тернопілля, Івано-Франківщина чи Закарпаття – вчасно забезпечені повним асортиментом ліків і медикаментів. 

   Автоматизація складування дозволяє поліпшити якість обслуговування клієнтів, здійснювати внутрішній контроль, володіти оперативною інформацією щодо серії та термінів придатності всього асортименту, виключити можливість надходження у реалізацію протермінованої продукції. 
   Постачальником складського обладнання для сучасного логістичного центру стала австрійська компанія SSI Schaefer Peem Gmbh, що має великий досвід у вирішенні найскладніших логістичних завдань. Загальна площа центру складає 2300 кв. м. Наявність холодильних камер з електронними датчиками дозволяє зберігати ліки при оптимальних температурних режимах. 
   Основне завдання аптечного центру – забезпечення умов зберігання лікарських засобів відповідно до європейських стандартів. Компанія "3і” уже понад 10 років є офіційним дистриб’ютором відомого світового виробника ендокринних препаратів «Novo-Nordisk » Данія.


   

Співпрацюючи з обласними Управліннями охорони здоров’я, лікарнями, забезпечує інсуліном хворих на діабет, а також пропонує прилади та тест-смужки для визначення рівня цукру у крові. Аптечні заклади компанії "3і” вирізняються асортиментом продукції, який складає понад 14 тис. найменувань лікарських препаратів, товарів для малюків, предметів санітарії, засобів гігієни, біологічно активних добавок, а також помірними цінами на весь асортимент медикаментів, обслуговуванням населення за пільговими рецептами та рецептами страхових компаній з подальшою доставкою ліків застрахованим особам.

    Досвід роботи компанії "3і” дає змогу досконало вивчати попит на лікарські засоби, оперативно реагувати на потреби ринку, а отже вчасно і ефективно забезпечити населенню доступ до якісних та не дорогих ліків. Докладніші відомості можна отримати на сайті компанії за адресою - 
http://www.3i.ua/page/aboutcompany/ 

   Тепер, беручи участь у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста, фармацевтична компанія "3і” хоче внести і свою лепту у допомогу бідним і знедоленим краянам, які вкрай цього потребують. Це ще раз підкреслює шляхетність і благородство душі у кожного з її працівників, за що хочеться подякувати від щирого серця і побажати – збільшення контингенту покупців, нових потужних ліків від виробників і глибокої вдячності від одужуючих пацієнтів.

   Фото – Ірини Апостолюк

   Прес - служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова 

 

Переглядів: 1088 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 02:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024